Indul az első helyezett Subscribe turnéja

Országos turnéra indul pénteken a Subscribe zenekar, hogy bemutassa új, Bookmarks című lemezének dalait. A másfél hónapos, intenzív koncertsorozat első állomása Debrecen, ahol már szinte minden jegy elkelt. Mindeközben a Bookmarks a MAHASZ eladási lista első helyén startolt.

Április 8-án, pénteken indítja országos koncertkörútját a Subscribe. Az első állomás Debrecen, ahol már csak pár jegy kapható a fellépésükre. Másnap Keszthelyen játszanak, majd a turné érinti Tatabányát, Nyíregyházát, Szegedet, Veszprémet, Kecskemétet, Dunaújvárost, Szolnokot, Pécset, Miskolcot, Zentát, Dunaszerdahelyet, Zalaegerszeget és Salgótarjánt. A budapesti fellépés április 22-én lesz a Dürer Kertben.

Mint ismert, a nagy érdeklődésre való tekintettel a zenekar dupla koncertet ad a Művészetek Palotájában június 19-én. A 20 órás fellépésre az összes jegy elfogyott, de már a 16 órásra is közel a negyede elkelt. Aki nem akar lemaradni a különleges, áthangszerelt dalokból álló koncertről, már most foglalja le belépőjét a Müpa honlapján!

Időközben a Subscribe március végén megjelent lemeze a MAHASZ Top 40 album- és válogatáslemez-listájának első helyén startolt.

További információ: