Snoop Dogg, Mika és David Guetta is Zamárdiban!

Tovább erősödött az ötödik Heineken Balaton Sound programja, a július 7-10 között Zamárdiba látogató világsztárok sora ugyanis újabb csokornyi névvel bővült. A Nagyszínpadon lép fel többek között a legnagyobb amerikai hiphop-ikon, Snoop Dogg. Jön a kortárs könnyűzene egyik legtehetségesebb előadója, Mika és immáron negyedszer tér vissza minden idők legsikeresebb DJ-je, David Guetta is!

Az ötödik Heineken Balaton Sound kínálata minden igényt kielégítőnek ígérkezik. A legfrissebb hírek szerint már biztos, hogy Zamárdiba látogat Snoop Dogg, az amerikai hiphop történelem legnagyobb egyénisége valamint az Outkast rap-csapat ugyancsak ikonikus frontembere, Big Boi. Igazi nyári strandbulit ígér Mika, akiről minden visszafogottság nélkül bátran állítható; a vérében van a popzene.

Negyedik alkalommal lép színpadra a világ jelenleg legkeresettebb DJ-je, aki tavaly nyáron teltházas tömeget vonzott kedvenc fesztiváljára, Zamárdiba. Érkezik tehát David Guetta!

Axwell mellett itt lesz a Swedish House Maffia másik nagyágyúja, Sebastian Ingrosso,  valamint Fedde le Grand, az egyik legkeresettebb holland DJ, s rajtuk kívül még , Mark Knight Josh Wink és Seth Troxler igazolt a napokban a Heineken Balaton Soundra.

A nagyszínpados fellépők közé sorakozott fel a new york-i Hercules & Love Affair, és sokak örömére a magyar származású egykori Kraftwerk-tag, Karl Bartos itt mutatja be készülő albumát. A dubstep-rajongók örömérejönRusko, az elektro és a hiphopkedvelőiDJKrush-t várhatják, Theo Keating legújabbelektrogrindcoreprojektje, a FakeBloodpedigegyőrületesbulinmutatkozik be a magyarközönségnek.Végül, de nem utolsó sorban előszörtalálkozhatZamárdiban a HeinekenBalatonSoundközönségeazélőbenszínpadralépőSimianMobile Disco csapatával.

Kedvezményes napijegyek és bérletek május 1-ig országszerte kaphatók. Jegyrendelés házhozszállítással: www.fesztivaljegy.hu Kiemelt jegyiroda: VOLT BOLT (Bp. VII. Klauzál tér 14. – üdülési csekket is elfogadunk!)