Nyerj VIP-jegyet a Pannónia Fesztiválra!

Alig egy hónap múlva kezdődik Magyarország második legnagyobb könnyűzenei rendezvénye, a Pannónia Fesztivál. A május 20-tól 23-ig tartó várpalotai buliban fellép a hazai élvonal. Ha ingyen szeretnéd látni a fesztiválnyitó Tankcsapda-, Quimby– vagy Kispál és a Borz-koncertet, szerepelj a fesztivál reklámjában!

Voltál tavaly a Pannónia Fesztiválon? És idén is ott szeretnél lenni, méghozzá VIP-belépővel? Jelentkezz szereplőnek a fesztivál tévéreklámjába! Nincs más dolgod, hogy elküldj egy olyan fotót magadról az info@mail.pannoniafesztival.hu címre, ami 2009-ben készült rólad a Cseri-parkerdőben! Ezen lehetsz egyedül is, vagy barátoddal, barátnőddel, ismerősöddel. A szervezők eztán kiválasztanak néhány olyan jelentkezőt, aki egyedül vagy barátjával szerepelhet a reklámban. A forgatási idő 1 nap, a díjazása páros VIP-belépő. A 4 napos extra bérlettel beleshetsz a kulisszák mögé, és ehetsz, ihatsz a szervezők számlájára. A jelentkezési határidő április 18. vasárnap, 12 óra.

Mint ismert, a Várpalota melletti Cseri-parkerőben fellépők névsora már összeállt: fellép több, mint 130 zenekar Csík zenekar, Napra, Ossian, Akela, NevergreenSubscribe, Isten Háta Mögött, Sikztah, Palotai, Hamvai P.G., Jody Wisternoff, Tankcsapda, Quimby, Pannonia Allstars Ska Orchestra, 30y, Palya Bea, Belga, Demjén Ferenc, Republic, Irie MaffiaMagna Cum Laude és sokan mások.

A zenei programok mellett lesz még további csemege is, de ez inkább a kétkerekűek szerelmeseinek: itt láthatja először a nagyközönség az új, napokban bemutatott Pannónia motorkerékpárt. A motor egy 200 négyzetméteres, üvegfalú sátorban lesz elhelyezve, és a történetét bemutató kis tárlat veszi körbe.

A fesztiválra a belépők változatlanul kaphatók a Ticket Express jegyértékesítő helyein és a JegyShop.hu rendszerében. Kizárólag kétfajta bérletet lehet venni: a 3 napos (május 21-től 23-ig érvényes) 3.500, a 4 napos (május 20-tól 23-ig érvényes) 3.900 forintba kerül. A fesztiválra való belépés 12 éven aluliaknak, mozgás- és látássérülteknek ingyenes.

Kapcsolódó linkek: