Kardos – Magashegyi – PUF

Dürer-kert, március 27.

20h kapunyitás,
21h Kardos Horváth János
22.30 Magashegyi Underground,
00h PUF

Az idén, év elején a közönségtől elbúcsúzott Kaukázus énekes-gitárosa, Kardos Horváth János vezeti fel március utolsó szombatján a Dürer-kert hármas koncertjét.

Az „egyszálgitáros” bemelegítés után jönnek az egykori zenésztársak, a Magashegyi Underground, akik a Szeplős váll című slágerrel robbantak a köztudatba 2007-ben, élükön Bocskor Bíborkával. Bár alapvetően pop zenekarként definiálják önmagukat, zenéjük alternatív elemekből is építkezik, de folyamatosan keresik az új utakat is. Az így kapott esszencia jellemzi a zenekar sokszínűségét, nyitottságát, felszabadultságát. Egy éve – egy év hallgatás után – éledt újra a Magashegyi Underground, azóta végigkoncertezték a tavalyi fesztiválévadot, idén új EP-t tettek közkinccsé a világhálón, most készül legújabb klipjük és áprilisra ígérik a nagylemezanyagot.

Az estét az egyik legnépszerűbb hazai rockcsapat, a Pál Utcai Fiúk zárja. Az 1983-ban alakult PUF zenekar egy szigetszentmiklósi garázsból nőtte ki magát egy országosan ismert, immáron több mint 25 éve koncertező zenekarrá. A 2008-ban 25 éves Pál Utcai Fiúk zenekar friss energiákkal és lendülettel újabb fejezetet nyitott történetében. A Dürer-kertben legutóbbi lemezanyaguk mellett a korábbi nagy PUF slágerek is felcsendülnek majd.

Belépő: 2000 Ft.

Kapcsolódó linkek:

One thought on “Kardos – Magashegyi – PUF

  1. Ismeretlen_41132

    a koncertek március 27én, szombaton lesznek

Comments are closed.