A 100. vizes Cinetrip party a Rudasban!

2010. április 3. szombat, 21.00-04.30

Egy-kis fejszámolás, archívum bogarászás után kijött a bűvös szám: az április 3-i Rudasos sparty a 100. ! Ennek örömére visszapörgetik az időt: régi és új audio-vizuális elemek elegyednek az ünnepi pancsoláshoz. Az uszodában DJ-k az első bulikról, az aulában némafilmek új köntösben!

Voltál az első száz vizes buli valamelyikén? A DJ-kísérettel vetített némafilmek idején? A Királyban? Széchenyiben? A Gluglun? A Rudasban? Eljutsz egy ilyen bulin minden terembe? Időben odaérsz minden performanszra vagy netán néha valaki/valami eltérít? Láttál már Skylab LED-installációt? Ott voltál az óriási tükörgömbnél? A Cápánál te is kiszaladtál a medencéből? Lementetted a 2008-as szezon mp3 emlékeit a mobilodra? És hány darab Cinetripes vízhatlan értéktartó tasakod van otthon?

Ott lesz mélyvízi elektronikájával Nandee, Titusz is szokás szerint tuti tartogat meglepetéseket lemeztáskájában. A régi szellemben Palotai követi őket, és kivételesen Kaszi egy órára előbújik a törökfürdő mélyéről, hogy az uszoda-rész lezárásaként hozza transzba a nagy medence táncosait. Az évek során megszokott váratlan, tűzi-vízi és légi-performanszok, egyedi LED-installáció és lézershow színesíti a programot.

Az aula karibi-hangulatban nyit Bosival, Mango a felkérés alapján súlyos régi szettet varázsol elő, Superman pedig a zenei visszaszámlálásban fog jeleskedni. Itt a régi hangulatban némafilmek futnak majd új megvilágításban. A törökfürdő Kaszival, Jácinttal, valamint Amirával és a Fürdő hurijaival állítja meg az időt – érdekes módon történelmileg is és a Cinetrip történetében is ez a Rudas legkevésbé változó pontja-. A szomszédos kabin disco pedig egy egész más korszakba vezet: Sanyi és Waxman az ABC-től a Celebrationön át az Underwater Love-ig pörgetik funk, soul és disco-közeli kedvenceiket.

Jegyek elővételben a Merlinben (1052 Budapest, Gerlóczy u.4.)
április 2. 18.00-ig: 6000 Ft / április 2. 18h után: 7000 Ft
a helyszínen, ill. online: 7000 Ft
online jegyek:http://www.cinetrip.hu/cineshop