Bekövetkezett, amire vártunk: jön a második Akkezdet Phiai lemez!

Egészen mostanáig! Néhány napja a Facebookon jött a meghívó április első szombatjára, a második Akkezdet Phiai lemez bemutatóbulijára, a Toldiba. Először arra gyanakodtam, hogy valaki megint viccel, de mikor a feladó nevét megláttam, tudtam, hogy ez nem így van: nem más, mint Saiid küldte.

A lemezbemutató nem a megszokott, hanem szó szerint lemez bemutató lesz. Nem lépnek fel a srácok, csak egy közös lemezhallgatásra hívnak, aminek keretében meghallgathatja a nagyérdemű az új lemezt. És rögtön a kezébe is foghatja, hiszen aki kifizeti a belépőt, az egy új Akkezdet Phiai lemezzel gazdagabban térhet haza. A bulin klippremier is lesz, hiszen itt láthatjuk majd először a Realistic Crew-val közösen készített „Hisz Sztori (Kiskece)” című kisfilmet először. Utána pedig buli és zene hajnalig, amit Saiid és Frequent szolgáltatnak.

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb hazai hiphopcsapatának végre megjelenik a második albuma. Furcsa ezt kimondani, de tényleg így van. Annyi év várakozás után végre eljött ez a perc is. Kézbe fogni pedig április negyedikén lehet majd először, ha elmentek a lemez bemutató bulijára, a Toldiba. Írjuk le még egyszer, mert tényleg igaz: itt a második Akkezdet Phiai lemez!

Mi: Akkezdet Phiai lemezbemutató
Mikor: 2010. április 4., 20:00
Hol: Toldi, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38
Mennyi: 2500 forint

2 thoughts on “Bekövetkezett, amire vártunk: jön a második Akkezdet Phiai lemez!

  1. Dzsokijuing

    Ideje volt, már nagyon vártam:)

  2. andras

    yo yo

Comments are closed.