A Goodfellaz bemutatja: The Infamous Mobb Deep

Mert ami itt lesz, annak valószínűleg ez lesz a vége. Ha Budapest nem is esik áldozatul, a Dürer kertben esélyes, hogy egy-két bútort le kell majd selejtezni. Ugyanis tombolás lesz, abban biztosak lehetünk. A keleti part fenegyerekei majdnem húsz éve, 1992 óta megbízható színvonalon hozzák a hamisítatlan new yorki stílust, hardcore alapjaikkal, utánozhatatlan flow-jukkal nagyon hamar megnyerték a műértő közönség rajongását szerte a világon, így Magyarországon is.

Az egyik alapító, Prodigy sajnos nem tud jelen lenni, lévén az amerikai igazságszolgáltatás vendégszeretetét élvezi éppen, de ettől még nem szabad, hogy hiányérzetünk legyen: a másik alapító, Havoc mellett a régi jó barát (és nem kevésbé tehetséges) Big Noyd jön el hozzánk, így biztosak lehetünk abban, hogy kiváló műsort kapunk a pénzünkért.

Természetesen nem maradunk magyar fellépők nélkül sem az este folyamán. Fellép a Killakikitt, valamint olyan dj-k állnak majd a lemezjátszók mögött, mint Kool Kasko, Frequent, Amgee, Kwest, vagy az Akkezdet Phiai egyik MC-je, Saiid.

Jegyek:
Elővételben: 3200 forint
Helyszínen: 3700 forint

Elővételes jegyek a helyszínen megvásárolhatók.

További információk: 06 70 658 0927
info@telezene.hu

Mi: Mobb Deep (Havoc, Big Noyd)
Kik még: Killakikitt, Frequent, Kool Kasko, Amgee, Kwest, Saiid
Mikor: 2010. március 19., 21:00
Hol: Dürer Kert (Ajtósi Dürer sor 19-21)

Linkek:
Mobb Deep myspace
Dürer kert