King of Rhymes vol. 2: a revans

A King Of Rhymes a legújabb freestyleverseny-kezdeményezés a magyar hiphopban, és az első buli megmutatta még az óév végén, hogy szükség van egy ilyen rendezvényre is a hazai hiphop-szcénában.2010-ben sem áll meg a szekér, hiszen február első napjaiban már itt is van a következő verseny, ahol a hazai freestlye arcok megmutathatják tudásukat.

Az előző bulit Indiana nyerte meg. Vajon revansot vesz valaki rajta? Nem tudni. Az biztos viszont, hogy a decemberi King Of Rhymes legjobbjai ezen a rendezvényen kiemeltek lesznek (vagyis a győztes mellet Bigmac, Chicheck, G-Za, Sn0w, Maestro, ArtosCsaba, valamint Alb), és a szervezők melléjük várják a tizenhat kihívót, mindenféle megkötés nélkül.

A zenéket a Vinyl Warriors (Q-cee és Dugó) szolgáltatja, az est ceremóniamester pedig nem más, mint Funktasztikus. Talán őt is el lehet majd kapni egy kis freestyle szösszenetre… A verseny után pedig Ryzo mutatja be legújabb albumát, illetőleg a Fullánk, G-Za és Jossa duója is színpadra lép.

Nevezni a nevezes.kingofrhymes@gmail.com e-mail címen lehet, és érdemes is, hogyha ki szeretnéd magad próbálni egy jó hangulatú freestyle versenyen. A nevezési díj 1000 forint, ami egyben a belépti díjat is tartalmazza!

Mi: King Of Rhymes
Mikor: 2010. február 13.
Hol: Viper Room
Mennyi: 500 forint