Offline Music Festival – Hiphop.hu Zenedíj díjátadó

Immár harmadik éve, hogy a hiphop.hu, Magyarország első és minden bizonnyal legnagyobb hiphop weboldala megrendezi évzáró gáláját, az Offline magazinnal karöltve. Nem kevesen fognak fellépni a délután/este folyamán, ott lesz az Akkezdet Phiai, Bankos, az NKS, Norba, a Hősök, a DSP, MC Gőz, Interfunk (a.k.a. Funktasztikus), Zsola, a Punnany Massif Pécsről és Siskafinuccsi, az állat. A lemezek mögött Cadik, Frequent, Kool Kasko, Györemix!, Ozon és Zomblaze lesz, úgyhogy a jó zene garantált.

Ezen az estén adják át a Hiphop.hu Zenedíjakat is, tulajdonképpen az egész rendezvény emiatt jött létre. A hiphop.hu így jutalmazza a hazai hiphop-élet szereplőit már harmadik alkalommal. A díjazottakat a weboldal látogatói szavazzák meg különböző kategóriákban, és ebből a listából végül egy választott zsűri titkos szavazással dönti el, hogy ki nyeri a Hiphop.hu Zenedíjakat.

A buli a budapesti Dürer Kertben kerül megrendezésre, a kapunyitás 16:00 (igen, délután négy), és érdemes akkor is érkezni, mert nem szoktak sokat várni a srácok a kezdéssel, ötkor belecsapnak a lecsóba.  A belépő 1500 forint. Az esemény Facebook-lapját itt találod, csatlakozz a többiekhez, akik már biztos, hogy ott lesznek!

Mi: Offline Music Festival
Hol: Dürer Kert
Mikor: kapunyitás 16:00-kor
Mennyi: 1500 HUF