A Metallica Budapesten!

A Live Nation Hungary büszkén jelenti be, hogy a világ egyik legnagyobb heavy metal együttese, a Metallica 2010. május 14-én Budapesten lép színpadra, a Puskás Ferenc Stadionban.

A legjobb koncert bandák között számon tartott csapat negyedszerre látogat hazánkba, a rajongók most 11 évnyi várakozás után láthatják a James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo alkotta négyest.

A World Magnetic Tour ’10 elnevezésű koncertkörút az idén megkezdett nagyszabású stadionturné folytatása lesz, amelyet már eddig is közel 2 millió ember látott világszerte; a 2010-es része januárban Dél-Amerikában kezdődik, majd tavasszal ér Európába.

A budapesti koncertre hat jegykategória lesz: a küzdőtéren közvetlenül a színpad előtt úgynevezett front of stage szektor kerül kialakításra, ide csupán limitált számú rajongó tud jegyet váltani. A normál állójegyek mellett még négy különböző árú ülőjegy lesz megvásárolható; ezek a színpaddal szemben, illetve oldalirányban elhelyezkedő lelátókra szólnak, a jegy ára kifejezi a színpadtól való távolságot.

A belépőkhöz először a Metallica Fan Club tagjai tudnak hozzájutni, december 13-án 9 órától december 14-én 18 óráig a www.metclub.com oldalon keresztül.

A nagyközönség részére a jegyárusítás december 15-én kedden, 10 órakor kezdődik a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, illetve a www.tex.hu oldalon keresztül.

A turné eddigi állomásain rendkívül gyors ütemben keltek el a jegyek, így a budapesti koncert kapcsán is arra számítunk, hogy pár nap alatt akár teltházas lehet a rendezvény.

A Metallica várhatóan az idén összeállított programhoz hasonlót játszik majd Budapesten is, ez azt jelenti, hogy több mint 2 órás koncertre és a Death Magnetic album dalai mellett a kultikussá vált slágerekre is készülhetnek a koncertlátogatók.

Kapcsolódó linkek:

3 thoughts on “A Metallica Budapesten!

  1. Megy a pánik keltés! Mindjárt árusítják a jegyeket, de senki nem tud semmi biztosat, hogy hol, és mennyiért?
    Mi a cél? Hogy hosszú tömött sorok álljanak az Andrási úton, vagy a Mamutnál?
    Én is mennék, de hogy álljak sorba, ha azt sem tudom, mennyi pénz kell, hogy nálam legyen?
    Lehet, hogy a végén kihagyom.

  2. nem vagyok egy metallica fan, de ez azért megérint, ha már itt vannak. 🙂

    @valley: nem a sorok fognak kígyózni, hanem jön majd megint a kötelező érvényű „és akkor beszakadt a tex szervere” című hír, aminek a leadjében legalább 5-ször name-checkelik a tex-et és a metallicát, és akkor mindenki boldog a free pr-tól. 😛

  3. A metallica.com még közre sem adta, de már az összes jegy elkelt [RTL] lehet nem is lesz!

Comments are closed.