Freestyle őrület a Felvidék szívében

A hiphop ismét visszatér Gútára, ahol legendás bulik voltak már a
múltban is. De most, ha lehet még jobb rendezvény ígérkezik, hiszen a
hazai  és szlovákiai magyar szcéna legjobb freestyleosai képviseltetik
majd magukat és a stílust ebben a kicsi, ám bulira éhes felvidéki
városban. Ott lesz Busa, Mc Gőz, Artoscsaba, Ryzo, és még sokan mások.
Érdemes felkerekedni, akár a környéken laksz, akár kicsit távolabb,
mert a hangulat mindig kiváló, és a csajok is szépek!

Az október 17-én megrendezésre kerülő rendezvény hangulatában a megszokott lesz (vagyis kiváló), viszont lebonyolításában már kicsit eltér a megszokottól: a Magyarországról és a Felvidékről érkező MC-k freestyleozni fognak, de nem is akárhogyan: a battle freestyle mellett lesz egy úgynevezett blindfolded improvisation is, amikor a bekötött szemű rapper egy sapkából húzza ki azt, amit előzőleg beletettek, és arról kell rappelnie. Érdekes egy próbálkozás lesz, az biztos.

Az MC-k sem akárkik természetesen. A helyi szcénát Tro, Staff MC és vietnámi latin, Jakuza képviseli, a határon innenről pedig Mc Gőz, Artoscsaba, Busa Pista, Snow, Indiana, Asimaboru, Ryzo és Bigmek érkezik Gúta városába, hogy bemutassa tehetségét. Persze ilyen névsorhoz egy jó DJ is dukál, aki szerepét nem más, mint Dj Zomblaze tölti beaz este folyamán.

A dátum tehát október 17-e, a helyszín pedig a gútai (szlovákul Kolarovo a település neve, ha a térképen keresnétek) Billiard club, este tíztől indul az őrület. A belépést három euró ellenében lehet megváltani, záróra pedig majd amikor feljön a nap. Az pedig sokára lesz, úgyhogy hosszú bulira van kilátás!