THE UMBILICAL BROTHERS – Játék!

itt a nagy alkalom, a kedvcsináló bejegyzés után a lehetőség, hogy páros belépőt nyerj a THE UMBILICAL BROTHERS páratlan, megismételhetetlen és jelzőt nem találóan fergeteges április 22ei előadására az Uránia Nemzeti Filmszínházba (kezdés 19 órakor).

egy kérdés, egy helyes válasz, két jegy és mellé egész estényi önfeledt szórakozás az ausztál humor nagyágyúival!

hogy hívják a duó két tagját?

a helyes megfejtéseket április 19-én éjfélig várjuk a jatek@freeblog.hu címre, a kisorsolt nyertest e-mailen értesítjük, a jegyeket a helyszínen lehet átvenni.

apró segítség gyanánt álljon itt a két tag önéletrajza, mégpedig úgy, ahogyan ezt személyesen tőlük hallottuk:

Shane Dundas12.000 évvel ezelőtt, a Zargoth bolygón született. Űrnyulak nevelték mindaddig, míg képes volt önálló űrugrándozásra. Híressé akart válni, ezért megkezdte tanulmányait a Quargo rendszer híres Lenny Spiegelman űrkadát iskolájában. (az iskolát egy helyi vállalkozó később megvásárolta és görkorcsolyás diszkóvá alakította, majd később porig égett…)Az első gyakorló küldetése alkalmával egy rossz gomb megnyomásának következtében került a Földre. Egy ausztrál kisvárosba, “szülei” kertjébe landolt, ami egyáltalán nem hasonlított a saját bolygójára.. Hosszú és boldog évek kövezkeztek Shane életében. Fűnyírással és TV nézéssel töltötte idejét (gyakran egyidejűleg végezte ezt a két műveletet). Soha nem adta fel vágyát, hogy űrkadét lehessen, de arra következtetésre jutott, hogy ha nem repülhet igaziból akkor legalább úgy tesz mintha… Mindegy volt, hogy egy diliházban vagy a szinpadon. Ebben a bizonyos diliházban találkozott Dave-el, aki társa lett a bolond ötletek kitalálásában. Shan-nek 27 testvére és egy képzeletbeli barátja van (Bruce a kék orrszarvú). A többi már történelem…

David CollinsDavid leginkább alulképzett zseniként jellemzi önmagát. 6 éven keresztül próbált Arnold Schwarzenegger lenni, de a “társadalom” ráparancsolt, hogy ne tegye, mivel sem a kinézete sem a hangja egyáltalán nem hasonlít rá. Társadalom, mikor tanulod már meg, hogy a képzelet teljes hiánya nyomorba dönt??? (kérdezi David a mai napig reggelenként magától borotválkozás közben) David világcsúcs időn belül futja a 100 métert. Igaz, nem állórajtból, hátszéllel és lejtőn lefelé. Gyakran kiabál a közönséggel. Legtöbbször ezt: “Ha nem látod mi történik akkor nem használod a füledet!”. Elég annyit mondani, hogy egy kicsit fura szerzet.Figyelmeztetés: Túl sok David Collins köhögést, szabálytalan szívműködést vagy akár halált is okozhat! Amennyiben Ön vagy hozzátartozója látta David Collins előadását értesítse a Clem Funknuckle ügyvédi irodát!

One thought on “THE UMBILICAL BROTHERS – Játék!

  1. hát én láttam ezt és remek jó volt, köszi, hogy elhoztátok
    akit érdekel, annak: ősszel ismét jönnek

Comments are closed.