Varga Zsuzsa-remixek a BBC-n és a Merlinben

Varga Zsuzsa „Be Infected”-je nemrég már az angol BBC-n is hallható volt, de a legjobb hazai bulik DJ-i is előszeretettel teszik fel az énekesnő MySpace-en megjelentetett remixválogatásának egy-egy darabját. Így lesz ez azon a nagyszabású bulin is, amin Zsuzsa zenekarával ad koncertet, Budapesten idén először.

Az elmúlt hetekben sok-sok DJ lemezjátszójából szólal meg Varga Zsuzsa valamelyik száma, hiszen a decemberben megjelent, ingyenes „Barkács-remixlemez” felvételei közt kihagyhatatlan partyzenék sorakoznak, olyan producerek és remixerek tollából, mint például a Fine Cut Bodies, Krizsó a Realistic Crew-ból, Titusz, TMX, a Tits & Clits, vagy Rocksteady.

Ahogy pedig ez a színtéren menni szokott, ami jó, azt játszani is kell. Így történhetett, hogy nem csak a hazai ikon, Palotai, vagy a Kollektiva bulik DJ-inek szettjébe került be Zsuzsaremix, hanem pl a Kevin-féle „Be Infected” a nemzetközi kedvenc, Mylo lemezestáskájában is ott figyel, de az angol BBC Radio 1-on Kissy Sell Out szettjében is hallható volt.

Ilyen szenzációs híreket csak megünnepelni lehet egy igazi exkluzív party keretében, melyre február 6-án kerítenek sort a Merlinben, ahol Zsuzsáék koncertje mellett a remixlemezen szereplők krémje játszik reggelig két teremben.

Az énekesnő „Barkácsklub lányoknak” című, 2007-es albumának dalaiból született átdolgozások elkészítésében közreműködő, hazai remixerek társasága váltja majd egymást a DJ-pultban, hogy erre az alkalomra összeállított szettjeikkel, a legaktuálisabb elektronikus zenék széles skáláján átívelve mozgassák meg a táncizmokat.

Mi: Varga Zsuzsa Barkácsparty
Mikor: 2009. február 6., péntek 21.00
Hol: Merlin
Mennyi: 1200 Ft

Nagyterem: Varga Zsuzsa, Fine Cut Bodies, TMX, Tits & Clits, Stereo Killaz
Előtér:
Chabz & Krizo,
Rocksteady,
Tommy Bruthko

Koncertkezdés: 22.30
Koktélakció: Egyet fizetsz, kettőt vihetsz!