Jazzékiel „Holy Shit” lemezbemutató

Két évnyi pöcsölés után a Jazzékiel nem bírta tovább magában tartani lelki kínjait, és a „Holy Shit” című új lemezükön meggyónják a nagyérdeműnek, ami a szívüket nyomja.

Hogy az új kezdet emlékezetes legyen, a lemezbemutató nem a jól megszokott fésülködős klubokban, hanem a Bábszínház nagytermében lesz.

Akik eddig szerették a zenekart, ezután is fogják! A koncert egy rázós utazás, szerzői önvizsgálattól bestiáriumon át a Könyvek Könyvéig. Búskomor melankólia, elfojtott feszültség, táncos ritmusok és harmónikus jazz-blues témák keverednek a zenében, és megelevenednek a különböző komédiák és rémtörténetek szereplői. Valakit felkötnek, calaki felköti magát, a jazz-zenészek meg ronk’n’rollt játszanak. Vér, szex, gyilok, némi önmarcangolás és jófajta révület. Azért bábjátékra ne számítsatok…

A szeánszon a Jazzékiel ötösfogatához Görög dániel (trombita), Pásztor Ákos (szaxofon), Schunk Márton (cselló), Hegyi Dávid (zongora), és Szabó Réka vezetésével egy vonósnégyes csatlakozik.

Az új lemez kapható lesz a koncerten.

Lemezbemutató koncert november 22-én a Budapesti Bábszínházban.
Kapunyitás: 20.00 | Belépő: 1200 / 1500 Ft | Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 69.

(Jegyek elővételben a helyszínen és az Interticket oldalán kaphatók november 17-ig. Utána teljes áron vásárolhatók meg a jegyek.)

„Amikor te dolgozol, mi alszunk,
amikor te alszol, mi szórakozunk,
amikor te szórakozol, mi dolgozunk.”