Nők, akik szeretik a szexet

Ebben a különleges könyvben magukat erősen szexuális beállítottságúnak tartó nők beszélnek intim részletekbe menően arról, hogy mi nyújtja számukra a legnagyobb örömöt. Tapasztalataik szerint az igazi szex sokkal többet jelent két test egybeolvadásánál: erőt, energiát és mély
megelégedettséget hoz életük szinte minden területén.

Nemiségük korántsem csak a közösülésről és az orgazmusról szól; az egész testre kiterjedő érzékiség, a bizalom, a megosztás, a szeretet és a spiritualitás legalább ilyen fontos alkotóelemek lehetnek. Gina Ogden több évtizedes szexológiai kutatás eredményeire alapozott, beszélgetésekre épülő, közérthető stílusban, de mégis tudományos igénnyel megírt műve lehetővé teszi a nők számára, hogy saját szemszögükből értsék meg szexualitásukat.

„A megerősítés üde, megindító és példátlanul felszabadító mesterműve. Ajánljuk a szexualitással foglalkozó szakembereknek, diákoknak, betegeknek és klienseknek egyaránt, voltaképpen mindazoknak, akik szeretik a nőket, és természetesen a szexet szerető minden nőnek (éppúgy, mint azoknak, akik meg akarják szeretni a szexet). A Nők, akik szeretik a szexet az elmúlt évek legfrissebb levegőt árasztó műve.”

The Journal of Sex Research (A szexkutatás szaklapja)

Fogyasztói ár: 3900 Ft

Kiadó: Ursus Libris