Kunk-dance

2008.10.25. – Eljött az újabb Kunkbuli időpontja. Talán kimaradt egy-kettő a 2manybloggas party óta, de nem is baj, ha. De a Trafót szeretem, úgyhogy győzött a kíváncsiság, és megfelelő mennyiségű alkohol által fűtött mehetnék.

Igyekeztünk hamarabb érkezni -a legutóbbi 2MB tanulságai után- hogy ne kelljen a Trafó előtti 10 méteres soron átverekedni magunkat. A siker nem maradt el, ugyanis nem hogy sor nem volt, de szinte ember sem. Lent is körülbelül huszan ténferegtek, Dj Kőváry bakelitlemezzel a kezében ugrált, rajta kívül nem sokan… Megint realizáltam miért nem járok az ő partyjaira. Pedig a Neot szeretem, de a zene(?) amit ilyenkor pörget, az nekem sok, vagyis inkább kevés.

De szerencsére ez is végetért, és akkor jött a zenekar, a Russ Chimes.

Viszont az biztos, hogy sokkal intenzívebb hatást váltott ki, mint Kőváry előtte bármikor. Odamentünk, és egészen jónak tűnt a kék villódzó fényben tündöklő zenészpáros.

Ilyen nyakbaakaszthatós szintigitáron játszott az egyik fiú a másik pedig egy minimál dobszerkón – de mindeközben szólt az alap. A maréknyi embersereg végre összegyűlt a színpad elé, és mozgásba kezdett. Valahol fotóztak is (végre volt mit). De mindez már inkább hajnal volt, mint éjjel, úgyhogy a további eseményeket már csak egy széken pihenve követtük szemünkkel, mert állni már nem volt erőnk. Azt hiszem voltam már jobb Kunkon is. Nem tudom mi a titka, vagy túl sokan vannak, vagy túl kevesen. Talán a következő…

One thought on “Kunk-dance

  1. Bukarestben is mellé állottak, csak kiicst másképp mint Szatmárnémetiben a kongresszuson amikor is kirúgták őt a pártból?

Comments are closed.