Nyerj jegyet a PEP! Generation Partyra!

Elég egy kérdésre válaszolnod és ha a szerencse neked kedvez, akkor megnyerheted az 5 páros jegy egyikét a PEP! Magazin jövő heti bulijára.

Milyen nemzetiségű zenészek, DJ-k lépnek fel a PEP! Generation Partyn?

A helyes választ küld a jatek@econet.hu címre 2008. szeptember 23-ig.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

A nyári PEP! lapbemutató partyn a közönség annyira beindult a frankofon muzsikára, hogy újra a párizsi underground szcéna egyik kedvenc zenekarát pakoljuk repülőre.

Az elektro-breakbeatet játszó „Én egy kutya vagyok” / I am un Chien nevű banda nemcsak franciahonban gyűjtött rajongótábort maga köré, de többször jártak már az USA-ban, ahol ha lehet ezt mondani, még jobban imádják őket. Nevüket a „Debaser” című Pixies szám ihlette, melyben Frank Black a refrénben azt énekli, hogy „I am un Chien Andalusia”. Ahogy ők mondják: „Imádjuk a Pixiest, ebből is látszik, hogy a rock’n’roll elkötelezett hívei vagyunk.” Persze ez nem akadályozza meg őket abban, hogy elektrót játszanak, de legalább tudjuk, a gitár is keményen zúzni fog.

A három huszonéves srác – David az énekes, Doug a gitáros és Mr. B, azaz Bad Dog a keverőknél – szívesen kollaborál más zenekarokkal, ezért a szeptember 26-ai bulira sem jönnek „egyedül”. A nyári PEP! bulin bemutatkozott Stuck in the Sound frontembere, José Reis Fontao és a YOU! elnevezésű egyszemélyes formáció az este során többször színre lép, hiszen az éjfél utáni i-pod battle mellett a koncertnek is részesei lesznek. Ha pedig valaki hasonlóságot vél felfedezni David és JRF között, annak eláruljuk, hogy a két borostás, kócos fiú egy testvérpár.

PEP! lapbemutatón a francia előadók mellett a DJ pult mögött feltűnik még Dictator & Hussar és a We Plants Are Happy Plants live actje, aki idén a budapesti Kavinsky/Fead buli alkalmával debütált.

Budapest, 2008. szeptember 26, péntek 21.00

Helyszín: PEPPERS! (K2)
IX. Budapest, Üllői út 51 (egy percnyire a Ferenc körúti metrómegállótól)

I am un Chien (F) francia vendégfellépőkkel kiegészülve:
YOU! (F)
JRF (F-Stuck in the Sound)

DJ-k a koncertek elött és után:
JRF & YOU! & I am un Chien (F)
We Plants Are Happy Plants
Dictator & Hussar

Jegyár: 1500 Ft
A belépöért megkapod a PEP! legfrissebb, őszi számát is!

2 thoughts on “Nyerj jegyet a PEP! Generation Partyra!

  1. a Pixies-szöveg pedig Buñuel és Dalí közös filmjére utal, nem van az posztmodernségileg?

  2. Lemezeknektek

    ejj de jó kis film volt az:-P

Comments are closed.