zsarolás óbudán

szerintem tök fasza dolog, hogy van a városban a sziget, mert ha nem lenne, akkor nem tudom, hogy a sok hülye polgármester min verné a nyálát, vagy mit húzna elő butykosából, ha valakit valamivel zsarolni akar.

a stílusért a vájtfülüektől elnézést, igazság szerint erősen visszafogom magam, kifejezéseimet tessék hatványozni és akkor már hasonlítani fognak az általam valóban gondoltakra.

cikk, ami ezt kiváltotta itt.

előző postomban épp megsimogattam óbuda buksiját, na ezt a simogatást ezennel visszavonom, sőt még a barátságos tekintetet is!

idézet a cikkből:”Az óbudai önkormányzat kilátásba helyezte, hogy nem ad engedélyt az engedélyköteles építményekre az idei Sziget fesztiválon, mert a rakpart lezárása miatt a kerületre zúdul a rendezvény teljes forgalma. Az Index információi szerint az engedélyköteles építmények közé tartoznak a nagyobb, kétszáz főnél több embert befogadó sátrak, pavilonok, és természetesen a Nagyszínpad is. A lépés a fesztivál teljes ellehetetlenítését jelentené. A kerület álláspontja szerint már többször jelezték a fővárosnak, hogy alakítsanak ki parkolókat a környéken a Sziget idejére, de a főváros nem tett semmit. A rakpart lezárása szerintük az utolsó csepp volt a pohárban.”

szerintem teljesen igaza van az önkormányzatnak! nem kell megvárni a holnapra kitűzött egyeztetést, hanem már előtte – csodálkozom, hogy csak egy nappal – be kell keményíteni, meglengetni a bezárjuk a szigetet zászlót és akkor mindenki tudni fogja, hogy velük nem lehet lacafacázni, különösen annak a szemét fővárosnak, akinek van képe pártolni a szigetet – na ja, nem az ő ablaka alatt szól, mondja újpest – de majd ők megmutatják, megszorongatják mind a sziget, mind a főváros tökét. két legyet egy csapásra.

újpest meg gondolom drukkol ezerrel, mert sokkal könnyebb és mennyivel népszerűbb dolog a szigetet csesztetni, mint a marina, vagy mifene parti beruházókkal megvívni – például -, hogy ne emeljenek szörnyűséges monstrum épületeket a duna partra, ne zárják le a sétányt, meg egyáltalán ha már szépíteni nem tudnak a környezeten, akkor legalább ne építsenek rettentő lakótelepeket.