Ez a Diszkó nagyon Brutkó lesz

10 tény a Brutkó Diszkóról.

1. Ilyen a honlapja.

2. Ilyen a flájerje:

3. Ez egy meleg buli lesz, de nem fog hasonlítani egy meleg bulira. Ezt az garantálja, hogy ez „alter” buli is lesz egyben. Szóval ilyet még nem láttál (kivéve ha már de, de akkor garantáltan itt).

4. Nagyon felületesen ismerem az egyik DJ-t. Élőben csak egyszer beszéltünk, és azt sem tudom, hogy ő a „Kisdubos”-e, vagy a „Százalék”, avagy teljesen félre vagyok vezetve.

5. A legelső Brutkó Diszkó 2006. december 29-én volt. Én is ott voltam. Nyilván ha nem lett volna „jó”, sőt, annál is jobb, akkor most ezt nem írnám.

6. Van Brutkó Diszkó a myspace-en és a facebookon is.

7. A facebookot azért nem (sem) linkelem, mert azóta pikkelek a szolgáltatásra, amióta egy csaj egy teljes hónapon keresztül heti valahány üzenetet küldözött nekem rajta, hogy küldjek magamról egy fényképet. Nagyon nehezen tudtam meggyőzni, hogy azon kívül, hogy nem egy országban élünk, még nagyon ronda is vagyok, ezért őt nem érdekli az én fényképem.

8. Az első B.D. után hajnalban a kemény mag még nem bírta abbahagyni, és jobbhíján a Piafban kötöttünk ki. Ide a társaság egyik tagját nem engedték be, mert gumicsizma volt rajta. (Nem, nem én voltam az, engem beengedtek, ittam is unikumot.)

9. Az első Brutkó Diszkón részt vett továbbá egy túrista, aki idő közben egy francia együttes frontembere lett. Myspace-e és youtubeklipje is van az együttesnek. Sőt, neve is, ami Heliodaref.

10. A flájerre az van írva forint helyett, hogy „pénz”.