Horgássz a Trafóban!

Közeledik a hosszú hétvége, a 4 napos pihenéshez pedig ideális kezdést
ígér az április utolsó napján megrendezésre kerülő Fish! koncert. A
száraz tényeket közlő, sablonos bevezető után pedig gyorsan csapjunk is
bele az ajánló érdemi részébe!

Ha esetleg nem ismernéd ezt a remek bandát, de van a közeledben hangfal avagy fülhallgató, akkor légy oly kedves, és villámgyorsan látogass el a honlapjukra, mivel a nemrégiben megjelent és a trafóban bemutatni szándékozott kislemezt ingyér meghallgathatod. Jó, mi?

Miközben ismerkedsz a számokkal, elmondanám, hogy már csak azért is érdemes elmenni a holnapi eseményre, mert bizony az ország egyik legjobb koncertbandájáról van szó. Nekem elhiheted, megfordultam már páron! És az egészben az a fura, hogy a végén soha nem volt semmiféle hiányérzetem: könnyed, mégis tökös rockzenéről van szó, pillanatok alatt kikapcsol, a frontemberkének pedig a vérében van, hogyan lehet mégjobban ellazítani a közönséget. Nem mindennapi tuskó humora van, az biztos, ám ez tökéletesen passzol az imídzshez. Egyszerűen nem lehet haragudni rá.

Ilyen trivialitásokkal elő sem merek hozakodni, hogy mind a négy tag profi zenész, blabla, úgyis felesleges, hiszen eljössz, meghallgatod, és nem fogod megbánni.

2 thoughts on “Horgássz a Trafóban!

  1. jó lenne menni, de :)))
    a tegnapi Locust sem volt kutya, majd tolok vmi beszámolót, jó bulit!

  2. Hát nekem az tényleg nem fért volna bele.
    Így is 6 egymást követő estéből 4 koncerttel / partyval telt / telik. És lehet, hogy még péntekre is becsusszan a Stereoschrist… 🙂

Comments are closed.