subi zépé

Beszólt a főnök? Rossz jegyet kaptál? Elhagyott a barátnőd?
Kibeszéltek a barátaid? Eleged van a világból? Nincs programod
péntekre? A megoldás: Subscribe, Zöld Pardon.

Túl magas a labda ahhoz, hogy ne csapjam le: a 2007. év legjobb modern rockzenei albumával rendelkező formációról van szó, és nem véletlenül – a Stuck Progress to Moon nemes egyszerűséggel az elmúlt évek legjobb ilyen skatulyával illethető albuma.

Benne van minden, Killswitch-től Toolig, Bob Marley-től RATM-ig, de ha igazán beleássuk magunkat, nem találunk mást, csak hat tehetséges zenész munkáját, érzéseit, lelkét.

Ez szép és jó, mondja a kedves olvasó magában, de ez egy koncert lesz, milyenek élőben? Hát milyenek lennének? Olyan energikusak, hogy leszáll a fejed a helyéről! Vagy ha a zenétől nem is, a beugráló fiataloktól mindenképpen (ezzel az állatfajjal az ajánló írójának komoly fenntartásai vannak, nevezzük őket szükséges rossznak). Lényeg a lényeg, a két(!!!) vokalizáló úriember ugrál, pattog, zúz, falat bont, ahogy azt ilyen hardcore muzsikánál illik. Meg a maradék négy is.

Mostanra nyilván már minden keményebb zenét kedvelő emberke számára egyértelművé vált, hogy pénteken nyolc körül a ZP-ben van a helye, de előre szólok, hogy két darab százast vigyen a szokásos – és a zenekar honlapján feltüntetett – egy helyett, ugyanis az infláció soha nem látott méreteket öltött.

3 thoughts on “subi zépé

  1. i will fly, right into …ZP:)

  2. hát vagy ezt kell felvételről néznem, vagy a vizipóló döntőjét…
    megyek ugrálni, és egyébként meg hajrá Eger! 😉

  3. Én még 2002 körül voltam először Subscribe koncerten. Azóta pedig egyre jobbak. Bár én az első pár számukat szeretem a legjobban… Friendship, Highfley, Rebirth, Feedback… Tényleg nagyon jók!

Comments are closed.