rövidebb, de alakul

mikor olvastam szerzőtársam bejegyzését a környező országok idén esedékes fesztiváli felhozataláról, akkor erőteljesen elgondolkoztam azon állítás igazságán, hogy ausztria nem, hogy nincs messze, de egyenesen a szomszédunk, nickelsdorf pedig igazán csak egy ugrás és tekintve az ottani fesztivál felhozatalát ezen a nyáron igazán érdemes oda és ott ugrabugrálni.

erre ma, a fürdőszoba kitakarítása után, de még a konyha előtt, lelkierő gyűjtés közben rákukkantok a netre és mit látok? a sex pistols is játszik a szigeten. pont, illetve dehogyis, nekem csupa !!!!!! mert, hogy én ha ugrok, akkor miattuk és leginkább.

nem játszanám most el a „hogy kicsoda pom-pom? hát nem ismertek?” kezdetű játékot. nagyon fiatalnak kell lenni ahhoz, hogy valakinek a sex pistols név teljesen ismeretlenül csengjen. a punk szóról meg még azok is azonnal rájuk asszociálnak, akiknek a kócos frizura a polgárpukkasztás netovábbja.

lehet nyafogni azon, hogy korábban kellett volna, hogy ez már nem az, meg lehet emlegetni éveket és anyagi szükségleteket, de az igazság szerint engem ez mind nem érdekel, csak az, hogy idén először végre itthon, a szigeten lesz nekem sex pistols. az idei rövidebbjobbnemdrágább borzalom után ennyi jár nekem. nekünk.

egyébként állítólag, még a pogózást is a basszgitárosuk találta ki. tessék utána nézni a wikiben!

9 thoughts on “rövidebb, de alakul

  1. Kár,hogy a Ramones már nem jöhet:(

  2. jaja:(, pedig frusciante kérésére küldtük anno a novarockon a gyógyító energiákat

  3. the clash kéne egy ilyen melóhoz, nem pistols.

  4. mi is küldtük az energiákat,de sztem az még aerodrome volt,vagy mi

  5. Meg Kaiser Chiefs, meg Róisín Murphy is confirmed. Hááát, még mindig váratik magára a számomra nagy dobás (mint tavaly az UNKLE, azelőtt a Radiohead volt), amire majd csak egy asztaaa-t tudok válaszolni.

  6. Meg kell, hogy mondjam kicsit mérges voltam Róisín Murphy-re az elmaradt Millenaris beli koncertet követően…lesz mit bepótolni.

  7. köpjenek le érte, de velem madarat lehetett fogatni, amikor kiderült, h harmadjára fogom látni az R.E.M.-et:D

  8. káló ágnes

    kár hogy nem lesz ot a tankcsabda

Comments are closed.