Kávé, tea, becherovka

A vasárnapi reggelt a sátradban köszöntöd, nyújtózkodtál egy nagyot a friss levegőbe és elhúztál egy kávéért, csakhogy bebizonyítsd magadnak is, sokadjára már, hogy mennyire tudsz balek lenni reggelente. Történt ugyanis, hogy két ismerős ült atomrészegen sörrel a kezükbe a sátrad elé beszélgetni, Te meg féltvén nagyon kevés száraz cuccod, mondtad, hogy vigyázzatok be ne boruljon az nedű. Jójó, vigyázunk, erre mitcsinálsz Te? Na? Beleborítod a sátradba a saját kávédat… És mert ez nem volt elég, vettél aztán egy teát a torkodnak ajándékba, erre öntős cukor mindenestől, kupakostól, félkiló cukrostól belevágta magát az Te 250-es teádba, úgy hogy a környezetedben álló összes ember aztán ezen derült. Remek kezdés papplita, aztán azt mondtad: oké, becherovkát ide!

Mit csak később vállaltál be ténylegesen, azon a meetingen, ahol találkoztál góréddal, bizonyos pgáborral meg még bloggerekkel és ahová aPuskával érkeztél. Nem sikerült túl hosszúra a beszélgetés utóbbiakkal, mert nektek konkrét tervetek volt ugye, hát odébbálltatok, immáron hármasban, a két pasika meg Te. Hegyen völgyön át vitt utatok, javarészt homályban ugye, úgyhogy a közben látott élményeket  megtartod magadnak…

Ami megmaradt haloványan: volt kicsi Razorlight, és Sinead O Connor, ki nagyon nem jól csinálta amit csinált, és volt aztán party Planet mozizás, és ennyi. Inkább beszélgetések meg csavargás maradt meg benned, na ilyen nap is kell.

És hamar elhagytad magad is szigetet is, 1-kor már az ágyadban hajtottad le fejedet, iszonyú kimerülten… Innentől már másképp számolsz vissza, még két nap!

2 thoughts on “Kávé, tea, becherovka

  1. kirke

    Hát kedves Rita, azt ígértem, hogy nem vágom le a Hegyalja Fesztivál karszalagom, amíg nem találkozunk. Nos, tegnap levágtam a kisujjamat, s a kórházban, az ügyeleten szó nélkül megszabadítottak eme szalagtól:(((
    De az ujjamat visszavarrták, a csontokat összecsavarozták, fogok én még nyolc ujjal gépelni.

  2. Jobbulást!!!

Comments are closed.