Még két nap!

Még kettőt kell aludni, és elkezdődik végre nagyon sokunknak az igazi nyár, annak legnagyobb, legátfogóbb, legpunkabb, legdurvább, szebb, és legtökéletesebb, legnagyobb visszhangot kiváltó, zenés (stb.) programja, A SZIGET. Még kettő és végre belebújhatok a ketrecből kiszabaduló nagyon durva állat bőrébe, szabadságom hitével ballaghatok be majd azon a bizonyos K hídon, ami egyébként azért ká híd, mert a vasszerkezet végig ká betűt formál, micsoda egyszerűség… Kettő egész éjszaka múlva már úgy kelek fel, hogy izgatott leszek kicsit, alig egy haloványan, pedig törzsvendége vagyok az fesztiválnak, és mégis. Kell még aludni ahhoz, hogy egy helyen találjak meg sok mindent, muzsikát, arcokat, élményt, álmot és kultúrát, meg hangulatokat, pontosan kettő még és végre rámosolyoghatok (első nap még tényleg őszintén) a kapuban strázsáló inkálosra, meg a karszalagfelrakó csapat egyik tagjára, aki majd jó szórakozást kíván. Még kettő és a karomra felkerül a megkülönböztető jelzés, amiről majd mindenki tudja egy hétig, hogy igen, én közéjük’ tartozom… reggelente a hazaúton majd kapok arcokat a négyes-hatoson, lesz legyintő, meg unott, mosolygós és együtt érző, szánakozó. Még kettő és beköltözöm az új házba, lesz nagy kertem, meg parti benne, viszont csak az lesz, de remélem néha csend is. Még aludni kell, igaz már csak kettőt, hogy ott legyek a sok náció egyikének képviseletében, lesz a kezemben majd vizes, klasszikus sör, leszek majd beteg is tőle, fogok rosszul aludni, de látok meg hallok majd ritkaságokat, és fogok nagyokat sóhajtani, hogy de szép, de állat, de *urva jó. Eljön hozzám a fél világ, hogy megint táguljon a látóköröm, kinyitok majd kapukat, belenézek a Te arcodba is, és a szám sarkában köszöntöm a folytonos mosolyt, persze megint marad egy hétre. Még két nagyon hosszú éjszaka vár rám, aztán átlépve korlátokat, letudva hétköznapokat felsóhajtok majd odakinn, hogy aha, kell egy hét együttlét!.

9 thoughts on “Még két nap!

  1. zeszisz

    2×2 méteres Sziget sátorhelyemet eladnám vagy kisebbre cserélném…….1 nap múlva beköltözhető!

  2. Kedves Kisasszony! Ön nagyon jól ír, tényleg jól. P.J.

  3. Megtisztel.? Köszönöm.?

  4. megtisztel, köszönöd. 😉

  5. FENTE LEVENTE

    Véletlenül és nem kegyetlenül,kedves Rita ha lenn ül…az ön férje csak nem a „p.jános”?Aki olyan nagyon ötletes,szögletes találmányos,de valahol ahol lohol hétköznapi hagyományos de tudományos,hogy ő nem is futó,lányos.Tudjátok azt:Madaras volt a Kalányos!
    Majd elfelejtem,szinte le is ejtem és a bányában a szenet fejtem?
    Ki az „apuska?Egy fegyver a puska,vagy „apuska” az após,ki keményen remélem kapós.Ugye-bugye,p.jános és rita.Tehát ritácska,ugye nem vagy árvácska?Sem verácska.

    (FENTE LEVENTE)

  6. Szeretnék p.jánossal találkozni, itt a sziget nevű bolygón… lehetőség?

  7. FENTE LEVENTE

    Szép jó reggelt kívánok,én mindenkit nagyon imádok!Én egy úr vagyok,vagyis Miszter:Lehet,hogy nálam nem nagyobb a Miniszter?
    Twisztem-lisztem mondd meg nekem hova-tova hintem?
    Vittem-hittem,aki rossz lesz lóra-szóra intem.Minden szinten.

    Kérésem,kérdésem a következő ha most pont nem vetköző…Te lennél az a „papprita aki énekelni is szokott valamikor amikor még kedve volt hozzá.Kérdéseimért (miért) nehogymá felpofozzá,nekem bánatot ne okozzá!MILYEN ÉRDEKES ÉN NEM IS VAGYOK ÉNEKES:csak nem „Csonikes” a Kelemen Mikes a gitáros énekes?

    (FENTE LEVENTE)

  8. Csovicsovicsaszper, eléneklem Lev, de abban ugyan nem lesz köszönet.

  9. FENTE LEVENTE

    ÉNEKELJÉL SZÉP HANGODDAL,NE HALLGASS!
    MÁSOKRA A STÍLUSODDAL NAGYOT HASS!
    ADD KI AMI BENNED VAN,NEM TITOK A TEHETSÉG!
    VILÁGUNKNAK HASZNÁRA AKÁRMIKOR LEHETSZ MÉG.

    Pillanatnyilag ha egy adott pillanatban a bánatban örömérzés adódik,akkor feleslegessé,idegessé válik az a személy ki a jóért aggódik./pappritának/

    (FENTE LEVENTE)

Comments are closed.