Strand 2018: Új színpad, új nevek és új fesztiválhimnusz

Most, hogy túl vagyunk már a Volton és a Soundon, csupán 2-3 nagyobb fesztivál maradt hátra a szezonból, melyet a tavaly jubilált Strand fog lezárni majd augusztus 21. és 25-ike között Zamárdiban. 

Bár a line-up még alakulóban, azért nagyjából kezd kristályosodni az idei év programtáblája. Ehhez nyújtott segítséget a szervezők múlt heti Facebook posztja, melyben a fesztiválozókat kérdezték, hogy milyen Balatonhoz köthető neveket adnának egyes színpadokhoz.

Érkeztek a szellemes ötletek, mint például a másnapozó, szőrös hátú német nyugdíjas, delfines-csúszdás, vagy például az egyik kedvencem, a Stég stage.

Ám végül a Lángos név lett a befutó, így egy vadiúj színpaddal gazdagodott a Strand Fesztivál, ahol a magyar szcéna apraja-nagyja is tiszteletét teszi. A teljesség igénye nélkül az Ivan & The Parazol, az AWS, a Fran Palermo, ByeAlex és a Slepp, Deniz, az Ocho Macho, az Elefánt, Esti Kornél és a Supernem. De nem feledkeztek meg a feltörekvő zenészekről sem; ott lesz a Jackie’s Gun, a ZTM Group, a Before The Last, a Foreland, Z!ENEMi, Before The Last és a Nagy-Szín-Pad! jelöltjei, köztük Antonia Vai, Amigod és az NB.

Elektronikus zenei fronton DJ Izil, Pixa és a Bladerunnaz nagyjai (Mindscape, Ian Autorun, Raise Spirit, Statik) Friction-nel, a d’n’b veterán legendájának vendégszereplésével táncoltatnak majd.

Egy fesztivál fellépősora mellett a fesztivál himnusza is fontos, hisz nem mindegy, hogy mit hallgat az ember két koncert közti helyfoglalás vagy pisi- és sörszünet közben. Ezért biztosra mentek a szervezők és több himnusszal is készülnek, melyek közül a legfrissebb a The Biebers és Fura Csé közreműködésével valósult meg.

The Biebers feat. Fura Csé – Dübörög a Ház (Official Video)

★ Augusztus 23-án The Biebers és Blahalouisiana koncert a Budapest Parkban! ★ Jegyvásárlás: https://www.budapestpark.hu/event/bla… Event: https://www.facebook.com/events/57834…

Strand Fesztivál
Zamárdi
Augusztus 21.-25.
Jegyvásárlás, egyéb infók
Facebook esemény

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

A strand is fullba’ tolja a retrot idén A STRAND Fesztivált is elérte a retro láz, jön a '90s Retro by Total Dance! A fesztivál zárónapján, augusztus 25-én színpadra lépnek a '90-es évek ikonikus előadói és felcsendülnek a legnagyobb buli slágerek. Az MVM Nagyszínpadon láthatjuk a Snap! és...
STRAND Fesztivál: itt a 2018-as dátum és az idei aftermovie Íme a 2018-as STRAND dátuma: 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND fesztivál Zamárdiban, melyre már most itt az első név, aki nem más, mint a világsztár DJ-producer, Robin Schulz! A kedvezményes, early bird jegyelővétel december 5-20-a között tart....
STRAND 2018 – jön a Thirty Seconds To Mars és a Kungs! Nem akármilyen nevekkel erősíti a Strand fesztivál a 2018-as kínálatot: az ősszel már belengetett Robin Schulz mellé ezúttal egy vérbeli rockzenekar, a Thirty Seconds To Mars csatlakozik. Az elektronikus kínálatot pedig a tavalyi Soundon a magyar köz...