STRAND 2018 – jön a Thirty Seconds To Mars és a Kungs!

Nem akármilyen nevekkel erősíti a Strand fesztivál a 2018-as kínálatot: az ősszel már belengetett Robin Schulz mellé ezúttal egy vérbeli rockzenekar, a Thirty Seconds To Mars csatlakozik. Az elektronikus kínálatot pedig a tavalyi Soundon a magyar közönségnek először bemutatkozó EDM-formáció, a Kungs színesíti.

A Leto fivérek bandáját senkinek sem kell bemutatni: az arénarock XXI. századi királyai tudatosan építkezve, hangzásvilágukat folyamatosan megújítva törték fel magukat a világhírnévig, számos katartikus slágerrel megajándékozva rajongóikat. Egy időben rendszeres vendégei voltak a magyar fesztiváloknak: ennek tükrében némileg furcsa is kimondani, hogy utolsó koncertjüket 2014-ben, majdnem négy éve adták nálunk. A banda a kreatív munkában sem egy kapkodós fajta: tavaly nyáron hosszú csend után jelentették meg a nagy sikerű Walk on Water single-t, pár napja pedig a Dangerous Night képében küldtek új teasert a készülő ötödik stúdióalbumról. A 30STM napjaink legenergikusabb koncertzenekaraként ismertük meg, ezt hamarosan a Strand Fesztivál közönsége is megtapasztalhatja!

Thirty Seconds To Mars – Walk On Water (Lyric Video)

Best of Thirty Seconds To Mars: https://goo.gl/c3H8id Subscribe here: https://goo.gl/QaW2fA Everything you are about to see was filmed on a single day in the United States of America. July 4th, 2017. Over 10,000 people submitted footage of a single day including 92 of our professional crews.

Valentin Brunel, az Úriember – merthogy lett nyelven ez a jelentése a Kungs művésznévnek – a deep house ígéretes tehetségei közé tartozik. A 21 éves francia producer eleinte a Soundcloudon bontogatta szárnyait, ám hamarosan már olyan EDM-sztárok rendeltek tőle remixeket, mint Axwell /\ Ingrosso és Lost Frequencies. Az áttörés egy ausztrál zenekar, a Cookin’ On 3 Burners írta This Girl coverrel köszöntött be, azóta Kungs rendszeres fellépője a világ nagy elektronikus fesztiváljainak. Tavaly a Balaton Soundon hallhattuk a szettjét, idén pedig a Strand közönségét fogja megtáncoltatni, remélhetőleg minél több újdonsággal!

Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl

Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl.

A Strand Fesztivál 2018. augusztus 22-25. között a szokásos helyszínen, Zamárdi szabadstrandján kerül megrendezésre. Bérletek kedvezményes elővételes áron 24990 Ft-ért, napijegyek 8990 Ft-ért május 31-ig kaphatók. Kombinált VOLT-Strand bérlet 69990 Ft-ért  április 13-ig elérhető. További infókért kövessétek az esemény hivatalos oldalát!