A mindig szenzációs Utcaszínház idén is erős lesz a Szigeten

Egy szenzációs, országokat átölelő és világraszóló utcaszínház premierrel indul jubileumi Sziget Nagy Utcaszínház produkciója. Premier augusztus 9-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján. Nem érdemes kihagyni!

Sziget

Bár sokan a nagy zenei produkciókat helyezik fókuszba egy fesztiválon, a Szigetet attól szeretjük, hogy műfajok sorát mutatja meg nekünk, szerte a világból hozva izgalmas produkciókat, bebizonyítva, hogy nem csak a Nagyszínpadnak vannak headlinerei. Az idei évben a Nagy Utcaszínház egy különleges, kifejezetten a Szigetre készült műsorral kedveskedik a látogatóknak. Két ország kiváló művészei, a francia Collectif Arbuste és az argentin-spanyol Aerial Jockey Strada tagjai dolgoznak azon, hogy egy kifejezetten látványos és emlékezetes előadással kápráztassák el a látogatókat minden este két alkalommal az A38 melletti réten.

INSTRUMENTARIUM – monumentalis

Ici se dresse l’Instrumentarium ! Une création du collectif a r b u s t e http://collectif-arbuste.com/ Une vidéo réalisée par Making Off Productions http://www.makingoffprod.fr Contact : arbuste.contact@gmail.com

A közös produkció két különálló show, a Collectif Arbuste INSTRUMENTARIUM nevű műsorának, valamint a barcelonai csapat ETERFEEL című előadásának ötvözete, mely futurisztikus hangulatával egyenesen a jövőbe repít. Akrobatikus légi mutatványok és élő, ütős hangszereken alapuló modern elektronikus zene találkozik az előadás középpontját képző torony körül földön és levegőben, az élményt pedig az extrém kompozíciót kiemelő fények teszik teljessé.

Chalon’16 Aerial Jockey Strada ‘Eterfeel’ 3

160723 2304 Chalon dans la Rue 2016

Bár a két produkció Szigeten forr majd össze eggyé, addig is itt lehet ámulni és találgatni, milyen látványosság készül a két előadás fúziójából: