Szépen alakul az Uprising idei programja

Úgy tűnik, az Uprising idén keményen belecsap a lecsóba fellépők terén! Olyan neveket jelentettek be ugyanis a pozsonyi reggae fesztiválra, akik nem csak itt, de gyakorlatilag Európa bármely fesztiválján headliner-ek lehetnének. Érkezik Sean Paul és a Pendulum is, igaz utóbbi csak DJ-set formában.

2017
Uprising 2017

Eddig talán nem volt jellemző az Uprisingra, hogy ekkora neveket hozzanak el a fellépők terén. Természetesen a reggae műfaj rajongói eddig is megnyalhatták mind a 10 ujjukat, hiszen ők tökéletesen ki lettek szolgálva (reggae fesztiválról beszélünk végülis, nem?), de most mintha egy újabb, nyitottabb zenei vonalat láthatnánk kibontakozni.

Érkezik ugyanis az a Sean Paul, aki amellett, hogy idén fellép az EFOTTon is, körbefesztiválozza Európát és elhozza többszörös listavezető dalait is. Hogy elbír-e a kicsi, barátságos Uprising egy ekkora koncertet? Meglátjuk.

A másik nagy név, aki az idei Uprisingra érkezik a Pendulum, igaz csak DJ set formában. Én aztán sosem vagyok egy jó kis éjszakai agyatlan döngölésnek elrontója, így állok elébe, még akkor is, ha csak ezen a nyáron már harmadszorra látom ilyen-olyan formációban a Pendulumot. Kit érdekel végülis, ezen a fesztiválon viszonylag kevés dolog tud felbosszantani, itt a feelinalright mellett még egy rossz Pendulum sem rúghat labdába. De miért is lenne rossz egy Pendulum DJ set? Költői kérdés.

Uprising Fesztivál 2017
2017. augusztus 25-26.
Pozsony
Jegyek, egyéb infók erre