Jócskán átalakul az Intim Torna Illegál felállása – FRISSÍTVE!

Vasárnap reggel jelentette be az Intim Torna Illegál a Facebook oldalán, hogy a jelenlegi felállásban vége a zenekarnak. Kiss Sándor zenekarvezető (basszusgitáros) mellé azonban új tagok érkeztek, így végül nem oszlik fel az ITI, csak átalakul.

ujfelallas
az új felállás

Akit részletesebben érdekel, hogy mi áll a dolog hátterében, csekkolja az Ldkritika interjúját Sándorral, a rövidebb verzió, a zenekar közleménye a dologgal kapcsolatban pedig itt olvasható:

Újjászületés – mert semmi sem tart örökké …

Újjászületés – mert semmi sem tart örökké Kedves rajongók, barátaink, ismerőseink! Elérkeztünk az Intim Torna Illegál 7. évéhez, mely igazi fordulópontot hozott az életünkbe. Dorogi Péter nyár közepén úgy döntött, hogy kiszáll a zenekarból, mert másképp és máshogy szeretné folytatni.

Az új felállás tehát:

  • Hermann Tamás, ének
  • Ruska Péter, gitár
  • Pusztai Gábor, dob
  • és természetesen Kiss Sándor, basszusgitár

Aki tegnap este ott volt a mosonmagyaróvári koncerten, az szerencsésnek mondhatja magát, hiszen még láthatta élőben a Dorogi Péter énekessel felálló ITI-t, a többieknek pedig maradnak a régi emlékek és a meg nem kopó Youtube felvételek. Az új felállással először szeptember 14-én, kedden este lehet találkozni a BME Egyetemi Napokon.

FRISSÍTÉS (vasárnap, 13:00):

Közben ez a közlemény jelent meg az intimtornaillegal.hu-n:

Intim Torna Illegál 9/11-e

Döbbenten láttuk az Intim Torna Illegál facebook oldalán a vasárnap reggeli bejegyzést, melyet a zenekar korábbi tagja, Kiss Sándor tett közzé, visszaélve az Intim Torna Illegál nevével. Tekintettel az általa terjesztett, valótlan és félrevezető információkra, ezúton szeretnénk röviden tisztázni, mi is történt a zenekar körül az elmúlt időszakban.

Mindenekelőtt szeretnénk a rajongókat megnyugtatni, hogy a zenekar oszlopos tagjai nem váltak ki, ellenkezőleg: Kiss Sándor nélkül folytatjuk tovább. Sándor – legnagyobb sajnálatunkra – az elmúlt időszakban olyan magatartást tanúsított, amely sem a zenekar szellemiségével, sem az egymás iránt érzett tisztelettel nem egyeztethető össze.

Kiss Sándor a fentiek ellenére jelenleg egy személyben kezeli az Intim Torna Illegál facebook oldalát, hiszen 3 hónappal ezelőtt kitiltotta onnan a zenekar tagjait. Az azóta ott megjelent bejegyzések – beleértve a ma reggelit is – nem a hivatalos zenekari álláspontot képviselik, hanem Kiss Sándor egyszemélyes véleményét, kommunikációs hadjáratának részét képezik.

A jó hír, hogy Janó, Peti és Ádám együtt folytatja a munkát és hamarosan újra találkozhatunk a koncerteken.

Intim Torna Illegál zenekar

A sztorinak még tuti lesz folytatása, amint van fejlemény az ITI 9/11-ével kapcsolatban, arról beszámolunk!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

VOLT 0.nap: születésnap-dömping! Idén is egy nappal korábban, már június 30-án délben megnyitja kapuit a VOLT, így már korábban kezdődhet idén is a sorbanállás a kapuknál a jobb sátorhelyekért. A 0. napi program ezúttal egy giga szülinap lesz, megannyi hazai zenekarral. Itt ünne...
Ingyenes Intim Torna Illegál koncert lesz az Akváriumnál Az Intim Torna Illegál ingyenes unplugged koncertje nyitja meg a MOL bringakútját a belvárosi Akváriumnál péntek este.Tavalyhoz hasonlóan idén is ingyenes szervízt nyújt a kerékpárosoknak MOL bringakútja. A fővárosi biciklisek csomópontjánál, a belvá...
Priodontes maximus – hétvégi programajánló 2014.03.28-30. Kellőképpen húzósnak ígérkezik ez a hétvége programok szempontjából, ugrojunk is fejest a zenei stílusok és izgalmas helyszínek tengerébe! Péntek A pénteki este legnagyobb szabású buliját minden valószínűséggel a Barba Negra Music Club fogja szállí...