Wellhellóval nyit a siófoki PLÁZS a hétvégén

Június 18-án nyitja meg kapuit az idei szezonra a Balaton legnagyobb homokos strandja, a korábban Beach Club néven működő siófoki PLÁZS. A nyár folyamán számos előadó lép föl a Balaton-parti strandszínpadon, a nyitóbuli fővendége a Wellhello lesz, előtte ingyenes Magyarország-Izland meccsnézés a strand kivetítőjén, ahol az első 1000 belépőnek ingyen sör is jár.

Új üzemeltető keze alatt vág neki Siófok legnépszerűbb strandja a 2016-os szezonnak, az idén PLÁZS néven futó létesítmény pedig jelentős fejlesztéseken esett át az elmúlt időszakban. A legjelentősebb beruházás a víz fölé telepített 400 négyzetméteres napozóstég, de felújításon estek át a teraszok, a pultok, sőt, új nyugágyak és napernyők is kerülnek a homokba. Újdonság az aktív pihenésre vágyóknak épített Street Workout pálya, ill. a strandon bérelhető SUP (állva evezős szörfdeszka). Emellett a korábbi évekhez hasonlóan lesz strandkönyvtár, a nyár sporteseményeit pedig két hatalmas kivetítőn követhetik a strandolók.

Zenei programokkal is igyekszik elkényeztetni minket a PLÁZS: a Wellhello csak a kezdet, a szezon folyamán 10-12 élő koncerten tombolhattok a homokban. Ami már fix: július 2-án fellép a Halott Pénz, július 30-án érkezik a Brains, augusztus 12-én pedig Rúzsa Magdi koncertezik a siófoki parton, sőt, Hooligans-t is hallottunk rebesgetni valahol. Az augusztus 8-10. között megrendezésre kerülő, ingyenes Riska Családi Hétvége az itt nyaraló családok számára tökéletes kikapcsolódás augusztus 13-án a Balatoni Retro Láz keretében bulizhattok a ’90-es, 2000-es évek slágereire magyar és külföldi előadókkal, augusztus 27-én pedig Demjén Ferenc ingyenes nagykoncertje zárja a szezont.

A PLÁZS fellépőinek névsora még nem teljes, friss infókért kövessétek a strand fb-oldalát. Early bird jegyek már minden bejelentett koncertre kaphatók a Tixa rendszerében, aki pedig exkluzívabb szórakozásra vágyik, VIP teraszról is élvezheti a bulikat.