Húsz év után végre újra Magyarországra jön az RHCP

A Red Hot Chili Peppers ezúton jelenti be, hogy 20 év után végre újra láthatók lesznek Magyarországon is, 2016. szeptember 1-én a BudapestArénában adnak koncertet! Jegyek május 13-án 9 órától kaphatók.

A csapat új lemeze The Getaway címmel június 17-én jelenik meg a Warner Bros. kiadónál. Az albumot Nigel Godrich keverte, producere pedig Danger Mouse. Ez lesz a banda 11. stúdió albuma. Az anyag első kislemeze, a Dark Necessities ma reggel 7 órától az egész világon elérhető már a digitális zeneáruházakban.

Red Hot Chili Peppers – Dark Necessities [OFFICIAL AUDIO]

Dark Necessities by Red Hot Chili Peppers Pre-order the new album THE GETAWAY, coming June 17th, for an instant download of “Dark Necessities” http://smarturl.it/thegetawayrhcp Connect with Red Hot Chili Peppers: https://www.facebook.com/chilipeppers https://twitter.com/chilipeppers http://instagram.com/chilipeppers

Minden koncertjegy ára tartalmazza a The Getaway  album egy példányát is, a jegyvásárlók választhatnak majd a digitális, és a hagyományos, fizikai CD között.

A Red Hot Chili Peppers a rock történelem egyik legsikeresebb bandája, az énekes Anthony Kiedis, a basszusgitáros Flea, a dobos Chad Smith, és a gitáros Josh Klinghoffer által alkotott négyes több mint 60 millió eladott albummal, köztük 5 multi-platina státuszt elért lemezzel büszkélkedhet, valamint 6 Grammy-díjjal, többek között a Legjobb Album díjával a Stadium Arcadium lemezért, a Legjobb Rock Előadás díjával a Dani California dalért, a Legjobb Rock Dal díjával a Scar Tissue szerzeményükért, és a Legjobb Hard Rock Előadás díjával a Give It Away nótáért. A zenekart 2012 áprilisában a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is beiktatták.

Red Hot Chili Peppers – Scar Tissue [Official Music Video]

© 2007 WMG “Scar Tissue” by Red Chili Peppers from ‘Californication,’ available now. Download Californication on iTunes: http://bit.ly/ragFBo The Red Hot Chili Peppers’ album ‘I’m With You’ is available everywhere. Download ‘I’m With You’ on iTunes: http://glnk.it/8w Links: Website: http://redhotchilipeppers.com/ Facebook: http://www.facebook.com/ChiliPeppers Twitter: http://twitter.com/#!/chilipeppers

A budapesti koncertre jegyek május 13-án reggel 9 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett.