Lesz tortahajigálás még öt órán át a Balaton partján – bejelentett a Sound

Egyre bővül az idei, 10. Balaton Sound fellépők listája. Most talán az elektronikus tánczene, a hiphop és az r’n’b szerelmesei örülhetnek a legjobban, de talán mindenki megtalálja ebből a bejelentésből is a magának valókat. Mondjuk a részleteket!

A korábban bejelentett közel 40 sztárfellépő után újabb 13 név csatlakozott a Balaton-parti fesztivához, melynek programját ezekben a napokban véglegesítik a szervezők.  Az R’n’B – hip-hop vonalat erősíti a Balaton Soundon a Grammy- és több tucat egyéb díjjal elismert Chris Brown, aki 26 éves kora ellenére már 7 hatalmas sikerű albumot tudhat a háta mögött.

YouTube

No Description

Az amerikai rapper-énekes-dalszerző-színész elképesztő sikereket ért már el az egész világon, július 7-én csütörtökön egy kiváló nevekből álló felhozatal: Martin Garrix, A$AP FERG, a Nervo vagy Tyler, The Creator mellé áll be Zamárdiban.

Steve Aoki feat. Fall Out Boy – Back To Earth (Official Video)

Steve Aoki feat. Fall Out Boy – Back To Earth Available on Neon Future I: http://smarturl.it/NeonFuture1 Check out the Behind-The-Scenes video with Steve Aoki and Fall Out Boy: http://www.youtube.com/watch?v=Vg4uFTPvp5M Listen to more songs like this with our „Dance All Day Playlist” playlist!

Érkezik a közönségkedvenc világsztár, az electro house partyk nagymestere, a fáradhatatlan DJ-producer-kiadótulajdonos Steve Aoki, de hasonló zenei irányból jön a house ifjú titánja, Deorro is. Csatlakozik a fellépőkhöz Berlin legmenőbb DJ hölgye, Ellen Allien és Ausztrália egyik No. 1. house producere, Will Sparks is jelen lesz.

Ezen kívül lesz még Mr. Oizo, Tchami, Sam Feldt99 Souls, SporLondon Elektricity, Metrik és Logisticks.

Ahogy arról már írtunk korábban, az idei évben először a Balaton kellős közepén is bulizhatnak a Soundra érkezők a fesztivál ideje alatt napközben működő party hajón, ahol nemzetközi sztárok készülnek speciális daytime szettekkel, így a hamburgi H.O.S.H. és a svájci Adriatique páros, a berlini Mobilee képviseletében Rodriguez Jr. live act-je, a legendás Kruder & Dorfmesiter formáció egyik fele: Peter Kruder, a kölni Andhim duó és Agoria Párizsból.

A 4 órás, exkluzív programra limitált számú belépőt kínálnak a szervezők, amely a bérletesek számára kedvezményes áron kapható.