Ukk&Roll – teljesnek látszik a lineup, a bérletek is megérkeztek

Megannyi Megyer-törzsvendég szíve egyszerre dobbant meg, mikor az év elején szárnyra kapott a hír: a tavaly történt szerencsétlen események ellenére mégis megrendezésre kerül a falu emblematikus fesztiválja, a Megyer Camp – igaz, új néven és helyszínen.

Számos átszervezés után végül a szomszédos Ukkon talált otthonra a rendezvény: a korábbi helyszín, Megyer ebben az évben már képtelen lenne kiszolgálni ekkora számú látogató igényeit. Az új főszervezők viszont azt ígérik, mindent megtesznek, hogy az oly különleges megyeri fesztiválhangulatot Ukkon is meghonosítsák – akár még a Rock’n’roll Tehene is átköltözhet a szomszéd faluba! Zenei felhozatal terén mindenesetre semmi panasz nem érheti az Ukk&roll-t: elég csak a két ikonikus Megyer-törzsvendég, a Rómeó Vérzik és a Junkies nevét említeni, de hosszú évek után a Zorall is visszatér a fesztiválra. Lassan egyébként teljes a lineup: az alábbi képről szemezgessen mindenki saját ízlése szerint.

Február 26-tól végre elérhetőek a fesztválbérletek is: három napnyi ukkos szórakázás május 1-ig mindössze 4000, utána 6000 Ft-ot kóstál. A napijegyek ára 2500 Ft, bevásárolni a Tixa  rendszerében, illetve az esemény fb-oldalán feltüntetett irodákban lehet.