Ajándékozz koncertet!

Az idei nagyszerű év méltó zárásaként az Akvárium Klub ismét remek programokat kínál. A két ünnep között olyan sikeres hazai előadók mozgatják meg a bőséges karácsonyi menütől eltunyult izmokat, mint a Brains, Supernem és a Vad Fruttik, 2015-ben pedig olyan ritkán látható zenekarok lépnek fel, mint Yann Tiersen, Alle Farben, Nils Frahm, a Lamb, vagy John Mayall. Világklasszis produkciók minden stílusban, a teljes korosztálynak!

A francia Yann Tiersen magával ragadó zenei világa az Amélie csodálatos élete és a Good bye, Lenin! című filmekből lehet ismerős sokaknak. A Lamb elnevezésű brit duó a 2000-res évek elektronikus zenei vonalának volt meghatározó alakja, a Gabriel és a Gorecki című slágereik hallatán a legtöbbünk szeme a mai napig felcsillan. A német Nils Frahm a világ egyik legsikeresebb ambient zongoristája, aki játékában a klasszikus és elektronikus zenét ügyesen kombinálja. A brit John Mayall meg 81 évesen is a legnagyobb. Egyértelműen ő blues fehér királya! A gitáron, billentyűn és szájharmonikán játszó, hosszú fehér haját lófarokban viselő John Mayall az idei teltházas Akvárium koncertjét követően újra fellép Magyarországon. Satoshi Tomiie Japán legsikeresebb DJ-je, a drum and bass legnagyobb neveivel egy lapon emlegetetjük a brit Bad Company-t, míg a legnépszerűbb magyar bandákat be sem kell mutatni, mert ők nap mint nap bizonyítanak rajongóiknak.

Gondoltál már arra, hogy őket is adhatnád ajándékba?

Yann Tiersen (FR)
Lamb (UK)
Nils Frahm (D)
John Mayall (UK)
Satoshi Tomiie
Bad Company UK
MODESELEKTOR (GERNOT DJ SET), DARK SKY (LIVE) DC Breaks (UK), Audio (UK)
Dieselboy (USA) Noisia Alle Farben (D)

… és még az idei magyar fellépők:

Brains
Supernem
Vad Fruttik
European Mantra
Kelemen Kabátban
Firkin, Maszkura és a Tücsökraj
Heaven Street Seven
Kiscsillag
Intim Torna Illegál

Adunk egy tippet! Vásárold meg ajándék koncertjegyed az Akvárium Klub helyszíni jegypénztárában vagy a www.akvariumklub.hu weboldalon, és karácsonyi díszborítékot kapsz hozzá. Vegyél mindjárt kettőt, legyél ott te is a koncerten, így egy kicsit magadat is megajándékozhatod. (Az online vásárolt jegyedet mutasd be az Akvárium jegypénztárában, és ahhoz is kérhetsz ajándék borítékot.)