Egyszemélyes maffia – Balaton Sound 3. napi beszámoló

„Mindenki nyugodjon le a picsába, a sárhelyzet elmúlt, kérem haladjanak tovább, lehet tombolni!”

A nagyszínpados fellépőket tekintve talán a szombati nap volt a leggyengébb az idei Soundon…vagyis Belvárosi Fesztiválon? Oké, hogy Wiz Khalifa fellépésére ”hangulatot kell csinálni”, de erre nem egy másfél órás Irie Maffia koncert a legjobb megoldás. A tisztesség kedvéért hozzá kell tennünk, hogy most az egyszer nem tomboltunk a MasterCard Nagyszínpadnál, hiszen Irie Maffiába lépten-nyomon belebotlik az ember szinte bárhol, és a fesztivál profilja sem indokolja fellépésüket, Wiz Khalifával is hasonlóképpen vagyunk.

A Nagyszínpad renoméjának megmentésére érkezett üstökösként az ex Swedish House Mafia tag, Sebastian Ingrosso. A svéd dj és producer mostanában Axwellel dolgozik együtt (sajnos idén partnerét nem láthattuk a fesztiválon), új társulásuk néhány gyümölcsét is elhozta, több, eddig még meg nem jelent számot is lejátszott, melyet a közönség imádott. Szettje energikus volt, nagyon jót tomboltunk rá.

Megfáradt testünket feltöltöttük lángossal és sörrel, majd utunkat a Jäger Aréna felé vettük, ahol Pretty Lights szórakoztatta a nagyérdeműt. A manapság már divatjamúltnak számító (nagy sajnálatunkra) dubstepet és d’n’b-t játszó dj akkora partyt hozott össze, hogy szerintünk saját maga jobban szét volt esve a pult mögött zenéjétől (esetleg némi mástól is éééérted), mint a táncoló tömeg, ez pedig nem kis teljesítmény.

Az amerikai dj-t honfitársa követte, a szédületesen zseniális Diplo! Az egész elektronikus zenei világ lesi mozdulatait, hogy a legújabb trendeket és droppokat elcsenjék tőle. Őrületes partyt adott tegnap, trappet kevert elektronikus dallamokkal, annyira szétestünk, hogy nem hittünk a szemünknek, amikor három csajt felhívott a színpadra twerkelni. Ha valaki nem tudja, mi ez a legújabb őrület, akkor marha gyorsan keressen rá, ám annyit elárulunk, hogy lányok rázzák a popójukat, nem gyengén! Az első sorból elég baráti volt így a kilátás…

Diplo után átcsoszogunk a Party Arénába, ahol Richie-Hawtin embert nem kímélve tolta a technot. Be kell valljuk, ez még nekünk is sok volt, ezt a műfajt a szerveztünk már képtelen volt befogadni, így maradék erőnket összeszedve idő előtt befejeztük a bulizást.

Az utolsó napra igen nagy terveink vannak, reméljük Steve Angello, Armin van Buuren és a Mikulásnál is jobban várt Krewella nem okoz majd csalódást.

Képeink erre a 3.napról!