Életmű koncertet ad Deák Bill Gyula a ZP-ben

Egész életművét átölelő, igazi best of műsorral vár mindenkit a Zöld Pardonban Bill kapitány és zenekara. A blues hazai királya ezúttal karrierjének minden korszakából csemegézget majd, így egy igazi slágerparádé várható szeptember 20-án, péntek este 20 órától a Rákóczi híd budai lábánál.

400575_10152772861885006_1661712298_n

Bár tavaly novemberben alaposan ráijesztett rajongóira, szerencsére azóta ismét egészséges és aktív a magyar blueskirály, Deák Bill Gyula. Idén már számos nagy sikerű koncertet adott zenekarával vidéken és a határon túl is, szeptember 20-án pedig végre Budapesten, a Zöld Pardonban ad egy teljes munkásságát felölelő koncertet, ahol legnagyobb klasszikusai csendülnek majd fel, rajongói legnagyobb örömére.

– Rengeteg koncerten vagyunk túl, bejártuk az egész országot, sőt pár hete Marosvásárhely mellett is játszottunk az ottani magyaroknak, és a hangulat egyszerűen csodálatos volt. A ZP-be azonban ezúttal egy teljesen átfogó, még változatosabb programmal készülünk, hiszen a Hobo Blues Band-ben töltött éveimtől kezdve egészen a legutóbbi, A Király meséi című albumomig minden korszakomból játszunk majd számokat. Így aztán nem maradhatnak ki a leghíresebb nóták az olyan fontos lemezeimről, mint a Kopaszkutya, a Rossz vér, vagy a Hatvan csapás, de az István, a király című rockoperából is elénekelek majd pár dalt. Igyekszünk a lehető legtöbb közönségkedvenc dalt besűríteni a két órás programba, és egy hatalmas bulit csapni szeptember 20-án, pénteken este 20 órától a Zöld Pardonban. – mondta el a legendás Bill kapitány.

A koncertre a belépő 600 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/1402997383251882

Részletek:

https://www.facebook.com/deakbillgyula

http://deakbillgyula.hu

http://www.facebook.com/zoldpardon

http://www.zp.hu/