Ingyenes Intim Torna Illegál koncert lesz az Akváriumnál

Az Intim Torna Illegál ingyenes unplugged koncertje nyitja meg a MOL bringakútját a belvárosi Akváriumnál péntek este.Tavalyhoz hasonlóan idén is ingyenes szervízt nyújt a kerékpárosoknak MOL bringakútja. A fővárosi biciklisek csomópontjánál, a belvárosi Akváriumnál található szerviz mindennap 12:00 – 22:00 között áll a biciklisek rendelkezésére. Itt ad unplugged koncertet a MOL bringaprogram arca, az Intim Torna Illegál zenekar.

MOL bringaporgramjáról röviden:

A MOL 2011-ben 127 kútján nyitotta meg bringapontjait, ahol azóta is kifejezetten kerékpárosoknak szóló árukkal, élelmiszerekkel várják a betérő bringásokat, illetve néhány helyen még pihenővel vagy akár bicajmosóval is kedveskednek nekik. A MOL a bringapontok sikerén felbuzdulva tavaly elindította MOL bringaporgramját, amelynek keretében többek között ingyen biciklikölcsönzővel, szervízzel és tárolóval volt jelen a legnagyobb hazai fesztiválokon, és Budapest belvárosában, az Akvárium mellett egy szintén ingyenes bringakúttal segítette a főváros bringásait.

A MOL bringaprogram 2013-ban is folytatódik. Számos meglepetést tartogat idén is a bringásoknak: pl. 2013-ban is ott lesz fesztiválokon, lesz bringakút az Akvárium mellett, illetve 10 MOL mobilbringaponttal vár majd a kerékpárosokat az ország különböző részein.

ITI MOL bringakútnyitó koncert

Helyszín: Budapest, Belváros, Akvárium teraszán a MOL bringaszervíznél

Időpont: Május 24. Péntek 18:00

Belépés: INGYENES