Teljes területén megnyithat a PARK

A május 3-i hivatalos nyitás óta „félárbocon”, kizárólag 1000 fős látogatói limittel, két kisebb zárt helyszínnel – a Pop-Art Electronic és a Hoppá klub nyitva tartásával – működött a főváros egyik legnagyobb egész nyáron át nyitva tartó, 5 helyszínén, közel 12.000 látogatót befogadni tudó közösségi tere, szórakoztató központja, a Budapest Park.

A május 3-i nyitás napján még hiányzó „zenés-táncos rendezvények tartására” vonatkozó engedély hiányában a Park nem tudott teljes területen megnyitni, így a Nagyszínpadi koncertek a kisebb helyszínen valósultak meg.

Az elmúlt két hétben folyamatos egyeztetés zajlott a Park szervezői és Ferencvárosi Önkormányzat hatósága, valamint a szakhatóságok között. A mai napon kézhez kapott engedély értelmében a Budapest Park a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel! Így a ma esti Republic koncert már a Nagyszínpadon tartható meg. A Republic 2012 nyarán, Budapesten, kizárólag egyszer lépnek fel!

Igazi zenei kavalkád várható egész nyáron át: sokak mellett június 1-jén a Sister Bliss (Faithless), június 8-án az Afrika Bambaataa (USA), június 9-én a Bikini, június 22-én a Goldie, július 12-én a Boban & Marko Markovics Orkestar koncertjére fontos megérkezni.

Ahogy minden este, így ezen a héten is kevernek a DJ-k este 10-től hajnalig. Itt lesz a Parkban: Cyborg Templar, Metha& Kid Panel aka Stefan, Dj Sampler, Dj Márk, Tuesday Fever, DJ Markovich és még sokan mások.

A Park nem csak a zenei műfajok színes kavalkádját hozza a főváros kulturális palettájára, hanem multikulturális központként képzőművészeti kiállításoknakszínházi- és táncszínházi eseményeknek,könyvbemutatóknakíró-olvasó találkozóknakalkotó közösségeknek és civilszervezeteknek is találkozó helyévé válik. A szervezők szándéka szerint a Park olyan megkerülhetetlen gasztro-közösségi és buli-helyszíne lesz Budapestnek, a kulturális sokszínűségéről méltán ismert Ferencvárosban, amely vidékről és külföldről is rengeteg vendégre, igazi turista-invázióra is méltán számíthat.

A további májusi programokról ajánló erre!