Még négy hét a Queens of the Stone Age-ig

Ahogy már korábban jeleztük: május 28.-án Queens of the Stone Age koncert lesz a Pecsában. A debütáló lemez újrakiadását ünneplő kompánia ígérete szerint a teljes első lemezt zúzza végig a nagyérdeműnek,de a részletekről immáron többet is tudunk.

 A mai napon kezdődik a turné európai szakasza (Köln),melynek utolsó szakaszában végre valahára  Budapestre is eljut Josh Homme stoner cirkusza.

Az amerikai fellépések részletei eloszlatták azon civil félelmeket,miszerint csak a QOTSA  kevésbé ismert (egyébként remek) tárgyi lemezének dalait hallhatjuk majd élőben, a 12 szerzeményt tartalmazó blokkot követően sorra kerül majd az oly kívánatos slágerparádé is.

A zenekar többszereplős vállalkozásként működött az elmúlt 15 évben, jelenleg a Josh Homme – Troy Van Leeuwen – Joey Castillo – Dean Fertita – Michael Shuman összeállítású kezdőcsapattal állnak fel.

Örvendetes hír még,hogy Homme-ék a hónuk alá csapták a New York-i The Dough Rollers nevezetű formabontó csapatot, az autentikus hangzású duó bőszen keveri a blues-t a country–val, feltűnésük nem mindnennapi bevezető fogásnak ígérkezik.

Jegyek még kaphatóak az ismert jegyirodákban, 9.900 Ft-os áron!