Azfeszt forintokban

z Azfeszt a legjobb ár-érték arányú fesztiválként hirdeti magát, ami a fellépők súlyát
és a belépőjegyek árát tekintve ránézésre igaz állításnak tűnik, de nézzük meg, hogy a kutúrális javakon túl mit kaphatunk a pénzünkért!

A kempingszolgáltatások egy többnapos fesztivál esetében már a kötelező minimumnak mondhatóak, de hogy medencében hűsölhessünk délelőttönként (vagy épp ott hallgassuk a Nagyszínpados fellépőket) luxus kategóriának mondható. (Bár az előzetes híresztelések és a termál megjelölés ellenér a víz hideg.) A város a Nyírség homokjára épült, tehát a por az leküzdhetetlen, a mesterséges burkolat teljes hiányában meg végképp,és ha már az infrastruktúránál járunk, akkor meg kell jegyeznem, hogy a WC-k száma nem túl magas, de egyszer sem kellett még hosszú sorokat végigállnom, ergo pont elég.

Az árak a büfékben is barátságosak a Soproni Ászok korsója 260.- forint, a Jagert pedig 500.- Forintért mérik.
A két büfé egyikében az étkezési jegyeket is elfogadják, de ennyi az összes pozitívum kaja fronton. Nincs nagy kínálat, ráadásul drága is. A gyros 700.- Ft, a hamburger 600.- Ft, a páros sült debreceni kenyérrel és mustárral 500.- Ft. És van egy lángosos is…

2 thoughts on “Azfeszt forintokban

  1. fú, ezek tényleg barátságos árak! a többi feszt is átvehetné…

  2. Dzsokijuing

    A 260-as ‘roni itatja magát:) igaz csak 4 decis a korsó. A büfékben pedig melegétel utalvánnyal is lehet fizetni, külön pirospont!

Comments are closed.