Légy/ott a MU Színházban!

2008-ban se lustálkodott a Fúzió Rádió szerkesztő- és szervezőgárdája és egyre másra rendezett koncerteket, közvetítéseket, interjúkat és bulikat az undergroundabb műfajra fogékonyak számára. 2009-ben még
ennél is nagyobb lendülettel vetik bele magukat a munkába, aminek legközelebbi eredménye a MU Színházba szervezett Valentin napi ihletésű buli. Bár jómagam nem szeretem a mesterségesen ránk erőszakolt import
ünnepeket, mint amilyen a cukorka és csokigyűjtő Halloween, azonban a Valentin nap méltatlanul lett kiközősítve, hisz miért is ne lehetne minden napot, alkalmat megragadni olyasvalami ünneplésére, mint a felebaráti szeretet és a szerelem?

A fúziós lemezlovászok a Színházban rendezett előadás után, 22:00 magasságában áll a technika mögé és kezdik a fekete- valamit kompaktlemezek pörgetését. Szubkulturális beállítottságukból fakadóan feltett szándékuk hogy a szerelem témakörében elcsépelt slágerek áradatát kizárva szórakoztassák a nagyérdeműt. A 7 DJ-ből álló gárda garancia arra hogy mindenki megtalálja a saját zenei ízlésének legfinomabb csemegéket. Indietől a funkon, rockon keresztül az ambientes levezetésig minden lesz mi fülnek ingere.

Ezúttal olyan eseményt ajánlok, amin most nem mint szórakozni, hanem szórakoztatni vágyó szereplő veszek részt, és készítettem egy kis podcastot is az eseményhez, ami ha nem is szűk keresztmetszete az estének, de jó viszonyítási alap hogy mire lehet majd számítani. A Playlistet majd ide fogom feltenni.

Íme:

Tehát:

Ki: Fúzió Rádió
Hol: MU Színház, 1117 Bp., Kőrösy J. utca 17.
Mikor: 2009. február 14., szombat 22:00
Mennyi: ingyé


Linkek
:

Fellépnek: