A belga meló – Rock Werchter 2008 július 3-4-5-6

 

Drága Barátaim!

Közeledik a nyár és az idei fesztiválos menüből mi egy komolyabb fogást szúrtunk ki magunknak. Július első hétvégéjén fogjuk a cuccunkat és elkocsikázunk a Rock Werchter-re, a festői Belgiumba. Immáron két főre duzzadt csapatunk további vállalkozó szellemű, elszánt útitársakat keres.

A távolság talán ijesztő lehet (1400 km), de rutinos sofőrök vagyunk , így ezzel nem lehet gond. Nem kertelek, a 4 napos jegy kb. 50.000 HUF, amire még rájönne az üzemanyag és az autópályabérlet, természetesen koponyánként szétosztva.

Akkor jöjjön a szép rész.

A Rock Werchter Európa egyik legszínvonalasabb zenei fesztiválja, megszórva olyan nevekkel is, melyek a közelünkbe sem jönnek. Az idei program is jónéhány csemegét tartogat a kelet-európai zarándokok számára.

Lesz NEIL YOUNG, SIGUR ROS, RADIOHEAD, BECK, MOBY, KINGS OF LEON, REM, BEN HARPER, GNARLS BARKLEY, MY MORNING JACKET, BAND OF HORSES, EDITORS, dEUS, THE RACONTEURS, HOT CHIP, BEN FOLDS, SLAYER, THE VERVE, DUFFY, HERCULES AND LOVE AFFAIR, KASIER CHIEFS, JUSTICE, GRINDERMAN, THE NATIONAL, VAMPIRE WEEKEND, THE KOOKS, THE HIVES, SOULVAX, CHEMICAL BROTHERS, KATE NASH, THE GOSSIP, LENNY KRAVITZ, JAY
Z
, UNDERWORLD, DEVOTCHKA… etc.

Kellemes, ugye?

Akiben ez a kis beharangozó megmozdított valamit, jelentkezzen nálunk és a további részleteket már személyesen is megbeszélhetjük. Egyébként a helyszín gyönyörú, a full extrás kemping már benne van az árban (még jó).

A fesztivál website-ján a jegyvásárlás összes csínját-bínját megtaláljátok, sőt! telefonon is lehet már igényelni belépőt. Érdemes gyorsan lépni, mert a tapasztalatok szerint májusra el szokott fogyni az összes pass.

2 thoughts on “A belga meló – Rock Werchter 2008 július 3-4-5-6

  1. Azért az erős összeg! Gondolom ez még éhen és szomjan is felkúszik legalább 60 ezerig, s persze ugye a sör ára?
    Mégis? Ha úgy mulat az ember, mint Szigeten – színvonalban, a buli vége mennyibe fájhat?

  2. szbebo

    hát… mi a repülős módszert válsztottuk. repjeggyel, sörrel , kajával igencsak 100ehuf fölé kúszott:P

Comments are closed.