Beszámoló: Leon Bolier @ Tabu Lounge (2008. 04. 18.)

Olyan fél 12-kor érkeztünk a Tabuba (Dóri, Tájmy, Balázs, Peti, én). Nem lepődtünk meg a kihaltságon, mert a múltkor is így indult. Viszont aztán hiába múlt el az éjfél, nem nagyon történt semmi kirívó a létszámmal, bár azért valamivel többen lettünk. Talán a BKV sztrájk miatt?

Mindegy, én nagyon jól elvoltam Dórival. 🙂 Némi koktél mellett ittunk narancslevet is a múltkori buli emlékére. Meg aztán táncoltunk is, mert azért Antoos és Tebron kitettek magukért, nagyon jó zenéket játszottak! Többek között a Let Go is jól esett. Időközben megérkezett Andrew és Atesz is (Atesznak ezúton is boldog születésnapot!). Nemsokára következett a várva várt Leon Bolier. A lényegre térek: rossz volt. Pontosabban voltak jó pillanatok (Till The Sky Falls Down, stb.), de a nagyátlag elég alacsonyra jött ki nálam zeneileg. Meg azért felcsendült pár saját szerzemény is, mint pl az ajánlóban is emlegetett Ocean Drive Boulevard. Tehát voltak azért jó zenék.

Szóval egynek jó volt, de valahogy többet vártam Bolier-től. Amennyire szeretem a saját zenéit, annyira nem vált be a DJ pult mögött, szerintem. Viszont a társaságban nem kellett csalódnom, bár most kevesebb ismerős volt, de jól éreztem magam így is!