Azt mondják ők a hazai rap legizgalmasabb bandája – most új lemezzel érkezik a SÉF

A SÉF (Sör és Fű) nevű formációról már régóta megy a szóbeszéd magyar underground körökben, hogy mennyire fasza csávók, mennyire fasza és izgalmas zenével. Egy biztos: a nevük és a marketingjük csillagos ötös és egy-két pörgetés után annyit mondhatok, az új lemezük is nagyon rendben van. No, ezt a lemezt mutatják be nemsokára a Dürer Kertben, álljon itt a majdnem tökéletes PR szöveg teljes egészében:

2009-ben három angyalföldi fiatal éppen egyik spanjuk jogsijának az elvesztését ünnepelte, mikor hirtelen megalapították a hazai hiphop jelenleg egyik legerősebb produkcióját. Persze ezt akkor még nem tudhattuk, mindenesetre a jól sikerült házibuli mellékterméke a Sör és Fű lett. Kötetlen szöveg, kötött maszkok, szóval Sör és Fű.  Legújabb lemezük, a Zarathustra a Költészet napján jelent meg, míg lemezbemutatójukat április 22-én tartják a Dürer Kertben.

A Sör És Fű, azaz Imi, Feri és Laci angyalföldi demógyára 2014 végére jutott arra a szintre, hogy megjelenjen az első album Enter The SÉF címmel az ASAN kiadónál. A lemez nem várt sikert aratott mind a szakma, mind a rajongók körében, így több zenei oldalon és nagy portálon bekerült az év legjobb hazai lemezei közé. Ennek hatására a 2015- ben a Sör és Fű élőben is egyre aktívabb lett, hiszen dj Zomblaze-zel kiegészülve megjárta a Balcony TV-t, fellépett a Budapest Parkban vagy a Bánkitó Fesztiválon.

A kilenc számot tartalmazó Zarathustra teljes egészében itt hallgatható meg:

A most megjelent Zarathustra című lemez munkálatait 2015 szeptemberében kezdték el.

 

Sör és Fű: Zarathustra lemezbemutató
2016. április 22
Dürer Kert Room 041
Jegyár: 1000 Ft
https://www.facebook.com/events/1185229354834703/