Kémikus testvérek a Szigetünkön

A The Chemical Brothers utsó lemeze a Push the button, akkorát ütött mind a kritikusok, mind a partyarcok fülére 2005-ben, hogy ha nem jönnének ki új lemezzel pár évig, akkor sem felejtenéd el még nagyon sokáig.

De kijöttek a We Are The Night című újabb remekművel és remélhetőleg hoznak belőle Budapestre is a srácok, de ha csak a régi nótáikkal fognak lüktetni csütörtökön, Te már akkor is elégedett leszel. A két srác egyébként a kilencvenes évek elején kezdte és hálistennek nem hagyták abba a pörgést, és az Sziget 2. (vagy kinekhogytetszik 3.) napján ezt be is fogják bizonyítani, az tuti. A Grammy-díjas elektronikus duó mellesleg vizuálba is készül, a kivetítők és lámpák menthetetlen valami másik dimenzióba fogják majd sodorni a nagyérdeműt, ha a groove nem lenne elég, amit persze kizártnak tartasz. Annyira sokat és sokszor bizonyítottak már, hogy egyszerűen kihagyhatatlan a program! Légyott!

9 thoughts on “Kémikus testvérek a Szigetünkön

  1. „A The Chemical Brothers legutóbbi lemeze a We Are The Night…”

  2. jaja, de akkor nem olvastad tovább:)

  3. minden lehetséges :O) (sr.)

  4. felo hogy vacak lesz amennyire az underworld is vacak birt lenni ket evvel ezelott. kemikalikus testverek gluglu fesztivalon hatalmasat. nemmerek nehogy rontsa az elmenyt.

  5. pand

    Kicsit uncsi már ez a sok ajánlós bejegyzés a fesztblogon, ez a poszt se mond az égvilágon semmit, csak hogy „jó a Chem.Bros.” Hát kösz, de ezt már tudtam.

    Ráadásul: „vizuálba is készül”? Push „de” Button ?(á la Marquis „de” Sade?) „Te már akkor is elégedett leszel” (mintha egy IKEA katalógusból származna ez a mondat)? A „lámpák” fogják „menthetetlen” másik dimenzióba sodorni a „nagyérdeműt”?

    És hogy lehet már a Chem.Bros. számaira azt mondani, hogy „nóták”, a tagjaira meg azt, hogy „a srácok”?

  6. …ahogy a pandára, hogy egy állat! 🙂

  7. hát a push „de” button közelsem a legjobb albumuk 🙂

  8. liftdog

    én is ezt akartam hozzáfűzni
    we are the night

  9. rg

    Kedves postoló: nyelvhelyesség, mondatszerkesztés, központozás, hm? Esetleg egy kis stílus is?

Comments are closed.