GYIK/FAQ

  • Mi ez a Fesztkalkulátor?

Egy hiánypótló alkamazás, melynek használatával a legokosabban költheted el az alkoholra szánt pénzedet. Nincs sok pénzed, de minél inkább ki akarod maxolni az estét? Semmi gond, a Fesztkalkulátor segít maximalizálni az élményt!

Vagyis, egyszerűen szólva a cél: az adott pénzből (ami épp a zsebedben van) a legtöbbet inni és a legjobban érezni magadat. Aztán, hogy ezután mit hozol ki az estéből, az már csak rajtad múlik!

  • Hogyan használjam a Fesztkalkulátort?

Egyszerű: az oldal tetején add meg, hogy mennyi pénzed van/mennyit szánsz a ma esti mulatozásra. Alatta pedig pipáld be azokat az italfajtákat, amiket az este folyamán fogyasztani szeretnél. Nem szereted a sört? Semmi gond!

A pipák mellett add meg az egyes italfajták egységárait (sör esetében 0,5 liter, bor esetében 0,1 liter, rövid esetében 0,04 literes egységárakat, magyarul azokat, mik általában ki vannak írva a kocsma falára), nyomd meg a gombot és BUMM!

Láss csodát, máris ott van, hogyan is a legcélszerűbb elköltened a zsebedben lévő pénzt az este hangulatának fokozása érdekében!

  • Miért jó ez nekem?

Mert okosan – vagyis inkább hasznosan, célszerűen, gazdaságosan – tudod elkölteni a pénzedet. Már, ha tényleg az este kimaxolása a cél, márpedig legtöbbször az!

  • Mit kell csinálnom?

Megnézni mennyibe kerül egy sör/bor/rövid, beírni az alkalmazásba, megnézni az eredményt és máris indulhatsz az alkohol mámoros útján!

  • Hiányzik valami az app-ból?

Ha ötleted vagy javaslatod van, hogy mi legyen még az alkalmazásban (például minden rövid mellé automatikusan tegyen egy “hosszút” is), ne habozz, írd meg nekünk! Írhatod akár ide is, vagy a főmenüből közvetlenül is küldhetsz nekünk levelet. Nagyon hálásak leszünk, hidd el!