Újraindulnak a koncertek: jövőre jön az Iron Maiden is!

Az IRON MAIDEN Budapestre is elhozza Legacy Of The Beast elnevezésű turnéját. Az IRON MAIDEN a turné indulása óta közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a 100.000 fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is Brazíliában.

Iron Maiden – Live at Rock in Rio 2019

Iron Maiden Band concert recorded at Rock in Rio 2019 on October 4th, 2019. Rio de Janeiro – BrazilFull HD images.Legacy of the Beast World Tour Complete set…

A zenekar óriási sikerű Legacy Of The Beast turnéja rengeteg elismerést kapott nem csak a rajongóktól, akik látták a koncerteket, hanem a közéleti- és a zenei médiától is, például az angol Times rendkívüli shownak nevezte, „amely világszínvonalú játékkal párosul … egy előadói és színpadi mesterkurzus.”

Steve Harris, a zenekar alapítójának és basszusgitárosának üzenete a rajongókhoz:

“Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy visszatérhetünk Budapestre. Rettentően várjuk, hogy a Legacy showt mindenkinek megmutathassuk, és újra találkozzunk a rajongóinkkal.”

Legacy Of The Beast turné látványvilágát és dalait a Maiden azonos nevű, ingyenes mobiljátéka ihlette, amely iOS és androidos formátumban is elérhető a www.ironmaiden.com/play oldalon.

Iron Maiden
2022. június 7.
Groupama Aréna
www.livenation.hu