Fishing On Orfű 2022: itt a jövő évi fesztiválhimnusz és indul a bérletértékesítés!

Elindult a bérletek értékesítése a jövő évi Fishing on Orfűre, ezzel egyidőben közzétették a 2022-es fesztiválhimnuszt is, amit a Blahalouisiana írt. Csakúgy, mint az eddigi években, a Fishing-himnusz idén is dalpremiert jelent: A Szívemet kitépted a Blahalouisiana jövő év elején megjelenő negyedik nagylemezének legújabb előfutára olyan dalok után, mint az Ott van a nap vagy a Nem ereszt. 

Jött egy új, ismeretlen érzés, amit bármennyire is próbáltam kint tartani, egy idő után átadtam magam neki. Szinte tudathasadásos állapot volt. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ez a szöveg fesztiválhimnuszként is működhet majd. 🙂

 – mondta el Schoblocher Barbara, a zenekar énekesnője.

Az elmúlt években rendre elővételben teltházas Fishing on Orfű heteken belül elindítja a napijegyek és a kempingjegyek értékesítését is, amellyel egyidőben a részletes zenei programot is közzéteszik majd a szervezők.

A Fishing on Orfű egyébként a közönségével való egyeztetés után választotta ki jövő évi dátumát, így történetük során először átnyúlnak a júliusba, hiszen a rendezvényt 2022.06.29. és 07.02. között rendezik meg Orfűn. Bérletek a Tixa rendszerében vásárolható.

Fishing On Orfű
2022. június 29. – július 2.
www.fishingonorfu.hu