Már nem kell sokat aludni az idei Fishing On Orfűig

Két éve nem voltam fesztiválon. A nyilvánvaló okok mellett is megdöbbentő ezzel szembesülni, főleg annak fényében, hogy a korábbi 10 évben évi 4-5 rendezvény alatt nem álltam meg. Persze idén már lett volna lehetőségem a MiniFishingen vagy máshol is fesztiválozni, azonban én minden évben a Fishinget várom, számomra ez A Fesztivál. Elpuffogtathatnám ugyanazokat a szokásos közhelyeket, amiket a FOO-val kapcsolatban szoktak, hogy a hely varázslatos, megvan a hangulata, a tó gyönyörű, ide még a magyar zenészek is szórakozni járnak, de teljesen felesleges. Az idén augusztus végére tolt fesztivál úgy kell mindenkinek, a testnek és léleknek, mint egy falat kenyér. 

Több, mint egy évig voltunk így-úgy bezárva, mindenkinek szüksége van arra, hogy újra kiereszthesse a gőzt. Számomra pedig ennek a definíciója az, hogy Orfűn a borfaluban megiszom egy kisfröccsöt és csak sóhajtok egy nagyot, hogy mennyire kurvára jó megint itt lenni. Mert Orfű az a hely, amibe nem lehet nem beleszeretni és sok minden más mellett ez bizony nagyon hiányzott az utóbbi pár évben.

A jegyek rohamosan fogynak (bérletek már nincsenek is), így aki részt venne ezen az eseményen, mindenképp siessen és csapjon le a tikettákra!

Már csak szerda-csütörtökre kaphatóak jegyek

Az OFF programok is folyamatosan telnek be, ezeket is teljes szívvel ajánljuk, ahogyan itt is írtuk.

Szaporíthatnánk még a szavakat, de valószínűleg csak egy hosszú, érzelgős írás lenne belőle, így maradjunk annyiban: elmélkedjünk erről egy fröccs mellett augusztus 24-28 között Orfűn!

Fishing On Orfű 2021
2021. augusztus (24)-25-28.
További részletek erre

Felső fotó: Fishing On Orfű FB