Tom Odell 2019 elején Budapesten koncertezik!

Első önálló magyarországi koncertjére érkezik jövőre Budapestre Tom Odell, jelentették be a szervezők. Két Szigetes és egy Strand Fesztiválos fellépés után érkezik önálló bulira hazánkba a brit dalszerző.

Tom Odell Chichesterben született, repülőgép pilóta édesapa és általános iskolai tanár édesanya fiaként. Gyermekkora egy részét Új-Zélandon töltötte, édesapja munkájának köszönhetően. Klasszikus zongoraképzést kapott, és már 13 évesen dalokat írt, de nem mondta el senkinek, mert úgy érezte, hogy ez egyáltalán nem menő.

Tom Odell – If You Wanna Love Somebody (Official Video)

Tom Odell – If You Wanna Love Somebody (Official Video) Listen to/download ‘If You Wanna Love Somebody’ here: http://smarturl.it/TomIYWLS?IQid=yt Pre-order the new album ‘Jubilee Road’ here: http://smarturl.it/JubileeRoadYT Directed by Sophie Littman Sign up to Tom’s newsletter: http://smarturl.it/TomOdellEmail?IQid=yt ——— Follow Tom Odell: Facebook: https://www.facebook.com/TomOdellmusic Twitter: https://twitter.com/tompeterodell Instagram: https://www.instagram.com/tompeterodell Website: https://www.tomodell.com/ ———

Miközben megpróbált bejutni a Liverpool-i zeneakadémiára, gyakran vett részt tehetségkutató esteken, ahol megtanulta, hogy lépjen fel és melyik dalok működnek.

Bemutatkozó Songs From Another Love anyaga rögtön elnyerte 2012-ben az egyik legnevesebb angol zenei díjat, a BRITs Critics’ Choice Award-ot.

Tom Odell Sir Elton John zenéjén nőtt fel, de saját bevallása szerint David Bowie, Jeff Buckley, Bob Dylan, Arthur Russell, Leonard Cohen, Leon Russell, Billy Joel, Randy Newman, Tom Waits, Rodríguez és Bruce Springsteen dalai is hatással voltak rá.

Tom Odell – Jubilee Road (Official Video)

Tom Odell – Jubilee Road (Official Video) Listen to/download ‘Jubilee Road’ here: http://smarturl.it/TomJR?IQid=yt Pre-order the new album ‘Jubilee Road’ here: http://smarturl.it/JubileeRoadYT Sign up to Tom’s newsletter: http://smarturl.it/TomOdellEmail?IQid=yt ——— Follow Tom Odell: Facebook: https://www.facebook.com/TomOdellmusic Twitter: https://twitter.com/tompeterodell Instagram: https://www.instagram.com/tompeterodell Website: https://www.tomodell.com/ ——— Lyrics: It’s a late Friday night, the street lamps are shining up in my bedroom.

Debütáló lemeze vezette az angol slágerlistát, és azóta is lányok milliói őrülnek meg érte és jellegzetes hangjáért. Előadói képességeit pedig az egész világon elismerik.

Mindent egybevetve, a lassú lírai számoktól a rock’n’rollon át, sőt a rock dalokig, Tom Odell képes mindenkinek nyújtani valamit, és a két és fél órás koncert egy pillanat alatt elrepül.”  Daily Mail

Jegyek szeptember 6-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a http://musicclub.barbanegra.hu oldalakon keresztül. Limitált számban Early Bird jegyek kaphatók 9.900 forintért, utána a belépők 10.900 forintba kerülnek majd.

Tom Odell
2019.02.08.
Barba Negra Music Club
Részletek erre!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Szólókarrierre épített produkciók A hétfői napunk első fele úgy alakult, hogy olyan előadókat néztünk meg, ahol az énekes-dalszerző adja a formáció nevét, vagy legalábbis az ő személyük nélkül a többi zenész nem igen kerülne színpadra.   A Boy Pablo az a zenekar, aki a 19 éves f...
Elfüstölt (a) Nagyszínpad – Sziget 0.napi beszámoló Bringával érkezni a Szigetre a lehető legkirályabb dolog. Nem kell nyomakodni a HÉV-en, fizetni a taxiért, toporogni a tömegben a beléptetésnél, miközben a hallod, nem kell jegy?-et ordítják a füledbe harmincadszorra. Bringával a rakpartról érkezve c...
Itt vannak az első nevek a 25. Sziget Fesztiválra Jövőre érkezik a 25. Sziget Fesztivál, ehhez pedig már idén karácsony előtt megkapjuk az első adag nevek. Érkezik End Show felelősnek Dimitri Vegas & Like Mike, jön a Bad Religion, Tom Odell és talán a legnagyobb eddigi név, a Major Lazer. Lássuk...